Wednesday, 28 November 2012

Saturday, 24 November 2012

HIJAB FESTIVAL - IT'S ALL ABOUT HIJAB!

Assalammualaikum w.b.t.

Hari ni my Ibu is cuti..so, apelagi..ajak jalan laaa...dari kul 11pagi smpai petang kua ngan Ibu Yaya ni..ciann penat drive..+penat ik0t anak gadis bongsu ni p jenjalan...weeee ^o^ sudahnya,last2 on da way balik Yaya drive la jugak....cian kat Ibu kiterr.. ^_^ 

Yaya p mana? hehe..Yaya hari ni p Karnival Hijab kat Anggerik Mall Shah Alam yang berlangsung dari semalam (23hb) sampaila hari esok..(25hb)..j0m layan gambo yang banyak cacat cela nih..sowila, cuma ade hp biasa yang + snap pic senyap2..kan..cmnila jadinyer...huuuu >,< xde kamera DSLR NIKON mahupun CANON..ade yang baik hati mau bagi?? ;p 

Lokasi Kejadian

PIN! Dapat FREE! ^,^

It's NEDA

Cun2 woo... @o@

My Ibu tengah tgok jubah...tengok jeeee... weeee ^,^

FINALLY! jumpa jugak ko kat sini...hehe
Bukan pe, Yaya selalu tengok kat FB offcial site dier, asyik mngidam nak beli dari tudung jenama AidiJuma (AJ) ni..tapi lau nak beli kene beli o9 la sebab kiosk dia jao kt KL kot..xde mase nak p kat sane..=_=
Gambar kat Anggerik Mall. Sumber FB..=>
Macam2 warna ada..murah plak..besh pakai..tetibe jadi suka plak nk pkai balik tudung bawal..^o^
Selalu pkai shawl/pashmina jee..=D

Pilih2...ni Inner bawal..

YES! dah berjaya beli! ^o^ 1 tudung bawal 2 tone & 2helai Inner bawal..
Camana tudung tu? Camni laaa.....
:
:
:
:
:
:
 :
 :
:
:
Tudung keluaran Datin Norjuma sendiri =)
Cantik kan dia..??
Macam tu la tudung yang Yaya beli...dan yang kat atas ni salah satu cara pemakaiannya.
Kat sebelah kiri tu guna Inner bawal dan kanan tu bawal 2 tone.. ^_^ 
Nak tengok Yaya pakai?xyah kot..nantila.....hehe ;p 

Suasana karnival..xbanyak pon yang buka..ni boleh dikatakan karnival secara kecil2..hehe bole ke..?;p

Ye..Ibuku akhrnya membeli jugak jubah kat sini..ade potongan 50%..corak belang rimau ke kuda belang nth tuu..huuu xpela..asal ibu ku suka..^,^

Yaya datang kerana Heliza Helmi...^o^ 
Tapi tadi pegi xde jumpa beliau p0wn.. =_= tapi dapat jumpa dan amik gambar Diana Amir!! ^o^
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
::
:
:
secara jauh...........hukhukhuk >,<
Dia tengah sibuk jadi pengacara atas pentas tu...xpe2..*sedeyh* =<

Apa pun petang tadi sebelum balik uma sempat g Aeon Bukit Raja...wat pe??? hehehehehehe 

TOMORROW okeyh! (25.11.12)
j0mmmm...;p Yaya sowang je layannn...ngeeee =D
*latar belakang tiada kene mengena dengan movie..haha*

Today (24.11.12)
Ade sesapa nmpak gadis di atas ni hari ni?
*NAPA X TEGO??!!* hahaha ;p
(ni la nmenyer makeup tipis....jerawat bnyk giler kt muka terlihat dengan jelass...grrr >,<)

P/s: rase cam xpuas hati..nak beli lagi tudung tu..esok....urmm apakah??^o^

UPDATE!! (25/11/2012)

Hehe.....update! hari ni memang xbleyh tahan godaan lalu lepas tgok meet Edward, Bella and new family-Renesmee, trus pecut g Anggerik Mall. Smpai je terus menuju tempat yang dihajati dan membeli apa yang patut..hasilnyer..
Yea...beli lagi..tudung AJ...^o^ tmbh koleksi Inner bawal..=D
Dan beli tudung kat gerai TASBEEH..lawa..tudung nyer kat bawah ni..dia bentuk segitiga..ade renda kat tepi n corak bunga..memang cun..senang nak pakai..hehe..xmahal pon..^_^

Ada macam2 wrna n jenis kain..Yaya pilih ni..^_^

p/s: nak wat review TWILIGHT tapi xde masa nak taip/update entri..bw pon xsempat..huuuu >,< Apapun m0vie Twilight yg last ni mmg end story terbaik....! for me laa..^,^

Sekian,Wassalam =)

Wednesday, 21 November 2012

WORDLESS WEDNESDAY: IT'S COMING....!

Assalammualaikum w.b.t.

It's time!! - 22/11/2012 (Tomorrow!)


P/s: Orang Klang/S.Alam, jum tgok muvie ngan Yaya hari minggu ni.mau?hehe

Sekian,Wassalam =)

Monday, 19 November 2012

SEGMEN: 6 PERKARA TENTANG SAYA

Assalammualaikum w.b.t.

Sorry..Yaya masih belum punya story to mory kat korang..hehe..takat banyak perkara yang remeh-temeh tu adela..tapi memang X LA nak update wat entri kan..so,ade masa sikit ni just nak join SEGMEN yang ditag oleh CIK DEQJA omeii ni..hehe Yaya wat simple2 je xpe kan.. =D

*klik banner atas ni untuk j0in =)*

6 perkara tentang Yaya yang korang xperlu amik tau pon (hoho ;p):

1. PENDIAM
= Yaya memang amat femes dengan sifat pendiam sejak dari zaman sekolah dulu...tapi kalau cakap hal sekolah, tanya kenapa Yaya pendiam, Yaya akan jawab, "sebab malula..........." sapela kite ni..nak cakap banyak bukan ade orang nak layan pun..wuuuu >,< 
Tapi lau dah beso2 ni korang tanya kenapa Yaya pendiam?? Yaya akan jawab, "nak cakap apa?? Lebih baik diam dari banyak bercakap tentang hal yang xberfaedah! nanti wat tambah dosa je..."*betul ke x??*
Kecuali lau tengah discuss dgn orang atasan ke,wat kerja dgn kengkawan ke,yang memerlukan idea kita of course la kene cakap kan..xkan nak jadi tunggul plak..hehe
2. MUZIK                                                                
= Yaya memang suka dengar lagu...percaya atau tidak Yaya minat lagu2 TRANCE, HARDSTYLE dan yang seumpama dengannya..wahaha ganaz x gua??hehe ;p cehh...dulu la..sekarang minat lagi tapi da kurang dengar semenjak kua lagu2 zikir HAFIZ HAMIDON ni..pergh..minat giler seyh! ^o^

3. COKELAT
= Yang ni xyah habaq r..memang 'hantu cokelat' la kan..lebih lagi cokelat kit kat, fererro,kek cokelat dan lain2 yang bahan utamanya adalah cokelat.tauuu memang ramai orang suka cokelat kannn ^,^ so,apelagi...bagila adiah cokelat kat Yaya..hahahahah

4. SIMPLE
= Yaya seorang yang simple plan.......lau kua tu jeans ngn tshirt je..tapi of course blengan pnjng la..xsuka kua jalan dengan baju lengan pendek..dan xsuka tgok orang pmpn, bhijab tapi pakai baju lengan pendek..apehal tu kan..cam xmanis tengok..mmg burok pon serupa bek xyah pkai hijab atas pale tu! er sorry, terEMO plak ;p
5. WARNA
= Yess!! Yaya memang suka dengan kaler water! Korang tau kan kaler tu men peranan yang penting dalam kehidupan seharian kita sebab ia boleh mempengaruhi secara psikologi..macam Yaya kat office selalu ngntuk, then bila cmtu letak la Wallper kt DESKTOP computer tu dgn wallpaper2 yang menarik,tertarik ko memang da b00mm la kaler! yang boleh bagi keceriaan, bagi mata segar bugar walau untuk beberapa saat..!

6. ANAK BONGSU
= Ye.Yaya anak bongsu. Apa ada pada ank bongsu mcm Yaya ni?? Yang xelok- degil, keras kepala tapi kalao kene ketuk mmg sakit r kann, xsuka di arah sebab Yaya lagi suka wat ssuatu dengan sendiri,ati yg ikhls..hoho ;p, cakap kengkadang lau geram men lepas je..ok dah..xya tau sgt yg xelok la..hehe =p 
Yang elok plak - manje (anak bongsu mmg kbnykan cmni..haha), cepat sayang suka kat orang *ewahh*, sangat berbelas kasihan pada orang yang sungguh kasihan..huhu..siapa?pandai2 pkir la kan..eh dah yg ni pun xyah taw sgt r..sikit2 ckup..^,^ haha

SIAP! Mangsa tagging : (1) & (2)

Sekian,Wassalam =)

Thursday, 15 November 2012

KOKO TAKDE,MILO PUN JADI !

Assalammualaikum w.b.t.

Salam Maal Hijrah 1434m ye kengkawan sekalian..dah tentu tiap kali tahun pasti ucapan yang sama akan keluar..'Semoga ditahun baru ni,kita akan berhijrah untuk menjadi yang lebih baik...' tu je la ayat, hijrah nye dok jgk..ngee..jgn maro..sesetengah org je yang Yaya maksudkan..;p Macam Yaya,nak jadi lebih baik jgak..lebih baik apa? Lebih pandai memasak..hehe almaklumlah tahun lepas ade jugak memasak tapi kureng..so,tahun ni kene tingkatkan azam untuk perbaiki diri sendiri dan banyakkan 'latihan' memasak..antara rahsia untuk jadi istri yang solehah-pandai jaga perut suami..hehheh ^,^

Dan, hari ni, Yaya sangat rajin untuk 'main masak-masak' kat dapur tu...pepagi dah masakkan untuk ayah Yaya kacang panggang..
Nyummy..lau untuk breakfast memang sodap..makan ngn roti..weeee =D

Tu masakan paling senang ok! Ada sesapa yang cuma tau masak air, goreng telor dengan masak megi je x kat cni? hehe...boleh cube resepi ni pulak ok ^,^  >RESEPI: KACANG PANGGANG<

Petang plak rajin nak wat kek...kek apa? kek apa agak2 korang yang paling senang? Kek Coklat Kukus la! haha..senang kan..Yaya da banyak kali buat dah,memang tidak mengecawakan..sangat sedap! puji diri sendiri!;p 
*Fresh dari ladang ^o^* 

Proses mencuba cupcake...cuma amik sikit je coklat dari atas tu then masukkan dalam cup..beza yang ni dibakar dalam oven.. ^,^ silap banyak kat sini..tapi xpe disebabkan percubaan pertama..>,<

Atas ni plak kek Coklat yang sempat Yaya buat..SILA JANGAN GELAK dengan cara topping di ats nye tu ye..Yaya memang xpndai decorate..huuuuu >,< 

Yang buat sadisnye ialah supposed bahan yang diguna adalah serbuk coklat atau koko (Yaya biasa guna koko). tapi disebabkan koko kat rumah dah habis,yang ada koko krunch je dan disebabkan kedegilan ingin membuat jugak kek pada hari ini Yaya tukar daripada guna koko kepada MILO..heheheeheheh ;p

Sudahnya rasa macam kek gula hangus pun ada kalau xde topping cokelat atas tuh..^o^ Tapi tetap sedap! Yang jadi kurang sedap bila da masuk dalam peti ais,jadi keras sedikit,moral: jangan buh dalam peti ais, buh dalam peti besi ngeee habiskan je kek tu setelah ia siap masak..haha gemuk la korang! ^,^

Selamat Mencuba!
Sekian,Wassalam =)

RESEPI: KEK COKLAT@MILO KUKUS

Assalammualaikum w.b.t.

Antara resepi kek yang paling mudah! Boleh cube bagi sesiapa yang baru nak cube2 buat kek ok! ^_^


Bahan-bahan:
1 cawan serbuk coklat/koko/milo (gambar kek diatas yaya guna milo,tapi biase buat guna koko ;p)
1 cawan gula pasir (yaya guna gula perang)
1 cawan marjerin cair (Yaya guna buttercup-1,cairkan guna periuk)
1 cawan susu cair
1/2 cawan susu pekat
1 1/4 cawan tepung gandum (yaya guna terus tepung nek sendiri-tepung kek)
1 sudu kecil serbuk penaik (Yaya xguna sebab dah guna tepung kek)
1 sudu kecil soda bikarbonat
3 biji telur (dipukul)

Cara-cara:
1. Campur serbuk coklat@milo@koko, gula pasir,susu dan margerin dalam periuk.
2. Panaskan di atas api, kacau sebati sampai gula larut (tapi jangan sampai gula hangus!)
3. Angkat dan sejukkan. (bukan masuk dalam peti sejuk ok,just biar je dulu)
4. Sementara tu, campur tepung, serbuk penaik dan soda bikarbonat, dan ayak.
5. Tuang susu manis ke dalam adunan yang disejukkan tadi, gaul rata.
6. Masukkan pula telur dan gaul rata lagi.
7. Masukkan seluruh campuran tu ke dalam tepung,aduk perlahan hingga sebati (yaya gaul pakai tangan je ok,maksud Yaya pakai senduk,xpakai pengisar yang selalu orang guna tu.sampai lenguh tangan dibuatnye ;p)
8. Tuang ke dalam acuan@loyang-sapu marjerin terlib dahulu supaya xmelekat atau alas guna kertas minyak. Tutupkan bahagian atas dengan aluminium foil (eh,betul ke ejaan..;p) dan kukus selama sejam.
Kek yang telah siap dikukus

Tuang cokelat atas kek..perghh! makan cenggini je memang sodapp! aummmm!

Topping cokelat atas kek tu pulak, guna coklat masakan je. Cairkan guna pengukus yang sama, campurkan coklat dengan lebihan susu cair dari bahan buat kek tadi.Dan tuanglah atas kek! ^_^

Macam mana nak tau kek yang dikukus dah masak atau belum, cucuk kek dengan lidi yang bersih tau bukan lidi penyapu tu! Bahan yang sama boleh juga diguna untuk buat cupcake. Cuma pandai2 korang la nak decorate atas kek tu.Selamat mencuba!

*Boleh belajar jugak buat kek coklat yang lebih sedap dengan Sensasi Kek Coklat..aumm! ^o^ *
Sekian,Wassalam =)

RESEPI: KACANG PANGGANG

Assalammualaikum w.b.t.

Walaupon ramai yang tengah baca ni dah pakar memasak tapi ni Yaya just nak share untuk yang baru belajar memasak macam Yaya ni ok! Sila jangan komen! haha ;p *joke*

Bahan-bahan (2-3orang):
1 tin kecil kacang panggang (beli kat kedai banyak ok!jangan kate xtaw..=_=)
1 batang cili merah - dihiris (nak buh banyak pun buleh..ikot sedap tekak korang r)
2 biji bawang merah - dihiris (kecik)@ setengah biji bawang merah (besar)
3 biji bawang putih - dihiris
Sosej@ayam (kuantiti ikut suka)
'Maggi Secukup Rasa' @ garam (kuantiti ikut rase..)
Sos tomato (4-5 sudu besar, nak buh banyak ikut suka la..kalau Yaya men tuang je..haha)
Telur (optional,Yaya jarang masuk telur sebab ayah xbleh makan telur,kaki tengah luka..)
3-4 sudu minyak masak

Cara-cara:
1. Panaskan minyak dalam kuali. Masukkan cili,bawang putih dan merah yang telah dihiris. Masak sampai naik bau, tapi jangan sampai hangus plak taw! =D
2. Masukkan kacang panggang dalam tin tu. Da habis, tin tu jangan buang, isikan dengan air masak (penuhkan dan kacau) dan masukkan dalam kuali.
3. Tuang pula sos tomato ke dalam kuali biar nampak sampai merah (macam dalam gambar atas). Tuang memang ikut suka tapi kene tengok jugak,terlebih tuang nanti masam semacam pula korang nye kuah tu..
4. Masukkan Maggi Secukup Rasa atau garam, ikut rase ok. Mula2 buh sikit, pastu rase,kalau kurang,buh la lagi.ok.
5. Sambil tunggu tu (api jangan besau sangat plak), goreng la sosej atau ayam tadi, tapi nak sihat jangan guna minyak, masakla macam tu je ke, atau gune marjerin or minyak zaitun pun ok jgk..so,xde la makanan korang banyak minyak je..lau x pun,masa korang dalam step no.1, masukkan sekali ayam or sosej tu tapi minyak mungkin kena lebih sikit la.
6. Potong sosej atau ayam tu kecik2 dan campak buh dalam kuali. Kacau2 bagi menggelegak sikit dan tutp api.SIAP!
7. Kalau nak taruk telur, buat lepas step no.4 atau dalam masa yang sama step no.5..paham x? ak pun xpaham pe ak taip ni haha

Sekian,Wassalam =)

Wednesday, 14 November 2012

WORDLESS WEDNESDAY - SELAMAT TAHUN BARU!

Assalammualaikum w.b.t.

Doa Akhir Tahun

Dibaca 3 kali selepas waktu asar sebelum masuk waktu maghrib akhir bulan zulhijjah. Barang sesiapa yang membaca doa ini, Syaitan berkata:
“Kesusahan bagiku dan sia-sialah pekerjaanku menggoda anak Adam pada setahun ini dan Allah binasakan aku satu saat jua. Dengan sebab membaca doa ini, Allah ampunkan dosanya selama setahun”

Doa Awal Tahun
Cara membaca doa awal tahun hijrah, dibaca 3 kali selepas maghrib pada malam satu Muharram. Barang sesiapa yang membaca doa ini, Syaitan berkata: “Telah amanlah anak Adam ini daripada godaan pada tahun ini kerana Allah telah mewakilkan dua Malaikat memeliharanya daripada fitnah Syaitan”.





Sunday, 11 November 2012

CONTEST: SAYA SAYANG KAMOO SAHABAT

Assalammualaikum w.b.t.

Segmen/Contest ke-2 minggu ni..entah kenapa rajin bebnor nak menaip@join semua ni..erk ;p Tapi xsemua Yaya join..yang senang n menarik hati je Yaya join..dan paling penting sifat RAJIN tu perlu ada untuk menaip..hoho

Tertarik dengan 1 contest mengenai SAHABAT ni yang di-create oleh Cik comel DIDIEY ni lalu Yaya pon 'tergoda' untuk join bagi memeriahkan majelis..eleh,mcm ak xde majls xmeriah plak kan..haha Untuk ketahui SYARAT-SYARAT penyertaan dengan hadiah yang disediakan boleh KLIK banner di atas tu.OK! ^_^


*comel x kami..ngeeeee ;p*

*Pandang2..jeling2..ewahh..haha;p* (yaya tahan gelak..xble bla wat muke cmtu..huhu)

Yaya xde ramai kawan....kawan baik?xde..sahabat?erm..xtawla..biasa2 je yang ramai..sebab xramai kawan? Yaya kurang luangkan masa untuk keluar bersuka ria..ngeee ;p Tapi kawan alam maya ni memang ramai giler r kan..haha dan yang atas tu antara bestis terdekat wat masa ni..Nama dia Noney. Walaupon jarang sudah berjumpa dek kerana kesibukan masing2..tapi tetap luangkan masa sesekali untuk lepas rindooo..heeeeee=D 

Pic ni baru jugak..dalam bulan 7 lepas..hehe..masa ni kami hang out sesama with other one more fren yang tolong amik pic ni..g Sunway Lagoon..n guess what..my bestis yang belanje shaye!!hoooo..isn't she very nice..so kind to me..sampai shaye malu nak kua dengan dier..n serious antara sebab Yaya jarang nak kua dengan dia it's because dia selalu belanja Yaya..kenapa dia suka belanja Yaya? mudah je..sebab dia lagi kaya dari Yaya...erkk..hehe ;p xdela..Yaya yang xcukup bajet nak kua ni..almaklum la..gaji cukup makan je..kenala bjimat cermat..^,^ kesiannyer shayer.. 

Kami kenal tahun 2010..masa tu Yaya still study dalam tahun akhir untuk kos Pentadbiran Pejabat di kolej swasta..Cik Non ni pula keje kat Hospital Swasta kat Shah Alam..macamna leh jumpa? Sebab Yaya ditahun akhir, ada Internshp kan, so, Yaya minta tempat2 yang xterlalu jauh dari rumah. Yaya duduk Klang, kire still ok lagi la berulang alik g Shah Alam kan. Dan kebetulan Yaya dapat Internshp di Hospital yang sama dengan Cik Non ni, sama department pula, sejak tu la kami rapat..selalu kua sesama,tapi dah bkurang sejak Yaya berkerja ni..heee ;p but still contact lagi ok..dan untuk pengetahuan kami akan holiday sesama pergi Kuching, Sarawak next year!!!yeaaa..InsyaAllah jika tiada apa halangan..xsabar tunggu tahun depan! ^,^

Ok, nak dipendekkan citer, she's my best buddies@girlfriend or dalam bahasa it's call SAHABAT! too my bestis yang Yaya panggil Cik Non@Noney, luv u soo muchh bebeyh! er..len mcm je..haha SAYANG KAWAN la gilerr! ^o^
-TAMAT-

Tarikh luput contest:
15 November 2012 (mungkin akan dilanjutkan)

Now nak tag:
Kamu,Kamu dan Kamu..ngeee =D

Sekian,Wasalam =)

Saturday, 10 November 2012

FIRST GA BY TIRAH ZAIRI

Assalammualaikum w.b.t.

Ok..memang Yaya tau..today it's a last day..First GA dari Cik Tirah! Mesti ramai yang tengah baca ni da join pon kan..huuu Yaya di tag oleh En.Caliph..thanks ye! ^_^ Memang nak join jugak sebelum ni tapi masa xmengizinkan utk wat..nak create something for GA Cik Tirah ni..hehe Tapi sama ada Yaya sempat atau x,Cik Tirah sendiri je decide ok! (plez,terima! >,<)

Yaya da terlewat untuk promote banyk pasal GA Cik Tirah ni (mintak maaf ye =<) jadi apa yang boleh Yaya taip, if nak tahu senarai peserta yang join GA Cik Tirah ni just KLIK pada pic slogan di bawah ye..=>
Ok ke x mcm ni Cik Tirah? ke xkene dengan syarat?huuuu .Harap diterima masuk last day hari ni..ngeee (xde wat pape kt rumah tu yang 'senang' sangat..heee;p) 

Yaya xtaw nak tag siapa sebab hari ni pon dah last day kan..ummm..tapi dah syrat..kene ikut..maaf pada yang Yaya > TAG NI < hehehe *peace* 

Gud Luck untuk semua yang dah join ^,^

Sekian,Wassalam..=)

Thursday, 8 November 2012

ANUGERAH JERIT!!

Assalammualaikum w.b.t.

Ok..ni bukan Segmen or GA yang Yaya wat..jugak bukan Anugerah yang Yaya reka cipta untuk SHOUT BOX kat tepi tu... ^o^ tapi it's a SHOUT AWARDS!
Sejak bile plak Yaya amik tau pasal SHOUT AWARDS ni? ahaks! annoying.. =_= xpernah amik tau hal dunia retis skunk sbuk wat entri pasal retis pehal lak kan..ngeeeee =D Xde la..semalam godek2 FB tu then ternampk plak link share untuk VOTE finalis dalam SHOUT AWARDS ni (pehal asyik guna caps lock ni!)
So,tetibe dapat idea untuk share kat korang untuk sesape yang tengah 'FREE' ni...



Jum 'main' klik2 VOTE artis kesayangan anda! haha sayanggg la sangaaattt! ahakz! Boleh start VOTE dah sampai 22 NOV 2012 ni!! Gune o9 je..senang..jimat..tapi lau sesape nak SMS pon bulehh bha kalo ko! hehe.just ikut mcm pix atas ni je..pe yang best VOTE secara o9 ni? Korang leh VOTE sebanyak 10X dalam sehari untuk setiap kategori ok! tu yang besh!! haha..bleh VOTE untuk orang yang same je...ngeee ;p

Antara kategori dalam SHOUT AWARD! ni:

Dan ade 2 kategori baru iaitu:
(bleh klik banner lau nak terus ke link diatas =)

Antara finalis untuk SHOUT ALOUD AWARD (biase popular on YouTube) ni adlh
Yaya vote for MATLUTHFI90 ^o^ tapi sebab bleh sampai 10x, smua Yaya vote..haha

&

???
(bleh klik banner lau nak terus ke link diatas =)

Apakah.......
Still xpaham WIRED yg dmksudkan ini...
tapi adalah jgk Yaya vote..
kalau korang tengok,mesti akan vote org yg sma..haha ;p

Lain kategori yang Yaya VOTE:
HOT CHICK AWARD
Memang HOT semua! ^,^

(bleh klik banner lau nak terus ke link diatas =)

Yeaa! VOTE for SCHA!! ahaks! semua Yaya vote tapi SCHA paling banyak..
Sangat sukeeee dengannyerrr auch! ^,^
-orang disebelah antara saingan terhebat..haha-

HOT GUY AWARD
(bleh klik banner lau nak terus ke link diatas =)

Boleh agak x Yaya vote sape??dah terang2 lagi nmpk kan..hahahaha ;p
Tapi suke tengok pic REMY ISHAK dalam ni..cam hencem plak! ahkz!
*malu*

Ok..tu je..pe lagi..banyak sangat mase korunk kannnn (yaya sendiri pon xsempat blogwalking semua..huuuu)
meh la same2 kite meng-VOTE mereka... ^o^ Semua tu korang boleh VOTE kat cni.. >KLIK<

Sekian,Wassalam =)

Popular Posts