Thursday, 8 November 2012

ANUGERAH JERIT!!

Assalammualaikum w.b.t.

Ok..ni bukan Segmen or GA yang Yaya wat..jugak bukan Anugerah yang Yaya reka cipta untuk SHOUT BOX kat tepi tu... ^o^ tapi it's a SHOUT AWARDS!
Sejak bile plak Yaya amik tau pasal SHOUT AWARDS ni? ahaks! annoying.. =_= xpernah amik tau hal dunia retis skunk sbuk wat entri pasal retis pehal lak kan..ngeeeee =D Xde la..semalam godek2 FB tu then ternampk plak link share untuk VOTE finalis dalam SHOUT AWARDS ni (pehal asyik guna caps lock ni!)
So,tetibe dapat idea untuk share kat korang untuk sesape yang tengah 'FREE' ni...



Jum 'main' klik2 VOTE artis kesayangan anda! haha sayanggg la sangaaattt! ahakz! Boleh start VOTE dah sampai 22 NOV 2012 ni!! Gune o9 je..senang..jimat..tapi lau sesape nak SMS pon bulehh bha kalo ko! hehe.just ikut mcm pix atas ni je..pe yang best VOTE secara o9 ni? Korang leh VOTE sebanyak 10X dalam sehari untuk setiap kategori ok! tu yang besh!! haha..bleh VOTE untuk orang yang same je...ngeee ;p

Antara kategori dalam SHOUT AWARD! ni:

Dan ade 2 kategori baru iaitu:
(bleh klik banner lau nak terus ke link diatas =)

Antara finalis untuk SHOUT ALOUD AWARD (biase popular on YouTube) ni adlh
Yaya vote for MATLUTHFI90 ^o^ tapi sebab bleh sampai 10x, smua Yaya vote..haha

&

???
(bleh klik banner lau nak terus ke link diatas =)

Apakah.......
Still xpaham WIRED yg dmksudkan ini...
tapi adalah jgk Yaya vote..
kalau korang tengok,mesti akan vote org yg sma..haha ;p

Lain kategori yang Yaya VOTE:
HOT CHICK AWARD
Memang HOT semua! ^,^

(bleh klik banner lau nak terus ke link diatas =)

Yeaa! VOTE for SCHA!! ahaks! semua Yaya vote tapi SCHA paling banyak..
Sangat sukeeee dengannyerrr auch! ^,^
-orang disebelah antara saingan terhebat..haha-

HOT GUY AWARD
(bleh klik banner lau nak terus ke link diatas =)

Boleh agak x Yaya vote sape??dah terang2 lagi nmpk kan..hahahaha ;p
Tapi suke tengok pic REMY ISHAK dalam ni..cam hencem plak! ahkz!
*malu*

Ok..tu je..pe lagi..banyak sangat mase korunk kannnn (yaya sendiri pon xsempat blogwalking semua..huuuu)
meh la same2 kite meng-VOTE mereka... ^o^ Semua tu korang boleh VOTE kat cni.. >KLIK<

Sekian,Wassalam =)

18 comments:

  1. malas la nakvote. nk tunggu keputusan je. hehe.. yaya vote mat luthfi byk2 tau. :)

    ReplyDelete
  2. yaya.. ni kena masuk website die keh?? heheh.. rjn yaya vote.. vote sape jer tu yaya??

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg la..lau x cmne n vote..ngeee
      rajin???xde rajin pon..terKLIK website dier je..
      bukan vote semua kategori pon..huhu

      Delete
  3. Ada masa nanti boleh terjah website ni & vote.. :)
    suka juga ngan Scha.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. suke kan...hehe (ade kwann..yeayy ;p)

      Delete
  4. kenapa x da gambar anna? yaya kena vote tau kalo terjumpa... hehheheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh..kategori lain kot...nti yaya tgok balik..
      hehe ;p

      Delete
  5. ingat nk suruh undi yaya tadi, hukk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang ponn..cube la cri name yaya..ade tu..
      tp xde la gune nama 'yaya'..haha.. ;p

      Delete
  6. Hehe, kalau sy pon nak vote matlutfi. Tp x rajin. Hohoho XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe..vote bg sesape yg rajin la...
      huuu

      -yaya pon xrajin sgt-

      Delete
  7. Ada masa Wilma vote ya :-) Wilma suka Lisa Surihani dan Aaron Aziz :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut la nk vote ke..yaya sesaje je...haha
      xdpt adiah kalo vote pon..ngeee ^o^

      Delete
  8. vote tirah jugak...eh...xde dalam senarai pon...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..ade tu..tp guna nama lain kan kan ;p

      Delete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016