Saturday, 10 November 2012

FIRST GA BY TIRAH ZAIRI

Assalammualaikum w.b.t.

Ok..memang Yaya tau..today it's a last day..First GA dari Cik Tirah! Mesti ramai yang tengah baca ni da join pon kan..huuu Yaya di tag oleh En.Caliph..thanks ye! ^_^ Memang nak join jugak sebelum ni tapi masa xmengizinkan utk wat..nak create something for GA Cik Tirah ni..hehe Tapi sama ada Yaya sempat atau x,Cik Tirah sendiri je decide ok! (plez,terima! >,<)

Yaya da terlewat untuk promote banyk pasal GA Cik Tirah ni (mintak maaf ye =<) jadi apa yang boleh Yaya taip, if nak tahu senarai peserta yang join GA Cik Tirah ni just KLIK pada pic slogan di bawah ye..=>
Ok ke x mcm ni Cik Tirah? ke xkene dengan syarat?huuuu .Harap diterima masuk last day hari ni..ngeee (xde wat pape kt rumah tu yang 'senang' sangat..heee;p) 

Yaya xtaw nak tag siapa sebab hari ni pon dah last day kan..ummm..tapi dah syrat..kene ikut..maaf pada yang Yaya > TAG NI < hehehe *peace* 

Gud Luck untuk semua yang dah join ^,^

Sekian,Wassalam..=)

24 comments:

  1. good luck yaya...puteri pun dah join :)

    ReplyDelete
  2. akhirnya, kuar jgak entry ni.. gud luck, yaya ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..tlewat..ngeee
      en.caliph jgk! ^,^

      Delete
  3. thanks yaya join...terharu!!!

    tirah dh letak link yaya dlm senarai peserta...nntikan kptsn yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesama..kicik punyer hal la untuk cik tirah..
      hehe ;p

      Delete
  4. wah keluar tang google search.. peh!! cun! :)

    Good luck dear aida pun join GA yang sama :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/first-ga-by-tirah-zairi.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini dari segmen sama..~

    Salam perkenalan :)

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016