Sunday, 11 November 2012

CONTEST: SAYA SAYANG KAMOO SAHABAT

Assalammualaikum w.b.t.

Segmen/Contest ke-2 minggu ni..entah kenapa rajin bebnor nak menaip@join semua ni..erk ;p Tapi xsemua Yaya join..yang senang n menarik hati je Yaya join..dan paling penting sifat RAJIN tu perlu ada untuk menaip..hoho

Tertarik dengan 1 contest mengenai SAHABAT ni yang di-create oleh Cik comel DIDIEY ni lalu Yaya pon 'tergoda' untuk join bagi memeriahkan majelis..eleh,mcm ak xde majls xmeriah plak kan..haha Untuk ketahui SYARAT-SYARAT penyertaan dengan hadiah yang disediakan boleh KLIK banner di atas tu.OK! ^_^


*comel x kami..ngeeeee ;p*

*Pandang2..jeling2..ewahh..haha;p* (yaya tahan gelak..xble bla wat muke cmtu..huhu)

Yaya xde ramai kawan....kawan baik?xde..sahabat?erm..xtawla..biasa2 je yang ramai..sebab xramai kawan? Yaya kurang luangkan masa untuk keluar bersuka ria..ngeee ;p Tapi kawan alam maya ni memang ramai giler r kan..haha dan yang atas tu antara bestis terdekat wat masa ni..Nama dia Noney. Walaupon jarang sudah berjumpa dek kerana kesibukan masing2..tapi tetap luangkan masa sesekali untuk lepas rindooo..heeeeee=D 

Pic ni baru jugak..dalam bulan 7 lepas..hehe..masa ni kami hang out sesama with other one more fren yang tolong amik pic ni..g Sunway Lagoon..n guess what..my bestis yang belanje shaye!!hoooo..isn't she very nice..so kind to me..sampai shaye malu nak kua dengan dier..n serious antara sebab Yaya jarang nak kua dengan dia it's because dia selalu belanja Yaya..kenapa dia suka belanja Yaya? mudah je..sebab dia lagi kaya dari Yaya...erkk..hehe ;p xdela..Yaya yang xcukup bajet nak kua ni..almaklum la..gaji cukup makan je..kenala bjimat cermat..^,^ kesiannyer shayer.. 

Kami kenal tahun 2010..masa tu Yaya still study dalam tahun akhir untuk kos Pentadbiran Pejabat di kolej swasta..Cik Non ni pula keje kat Hospital Swasta kat Shah Alam..macamna leh jumpa? Sebab Yaya ditahun akhir, ada Internshp kan, so, Yaya minta tempat2 yang xterlalu jauh dari rumah. Yaya duduk Klang, kire still ok lagi la berulang alik g Shah Alam kan. Dan kebetulan Yaya dapat Internshp di Hospital yang sama dengan Cik Non ni, sama department pula, sejak tu la kami rapat..selalu kua sesama,tapi dah bkurang sejak Yaya berkerja ni..heee ;p but still contact lagi ok..dan untuk pengetahuan kami akan holiday sesama pergi Kuching, Sarawak next year!!!yeaaa..InsyaAllah jika tiada apa halangan..xsabar tunggu tahun depan! ^,^

Ok, nak dipendekkan citer, she's my best buddies@girlfriend or dalam bahasa it's call SAHABAT! too my bestis yang Yaya panggil Cik Non@Noney, luv u soo muchh bebeyh! er..len mcm je..haha SAYANG KAWAN la gilerr! ^o^
-TAMAT-

Tarikh luput contest:
15 November 2012 (mungkin akan dilanjutkan)

Now nak tag:
Kamu,Kamu dan Kamu..ngeee =D

Sekian,Wasalam =)

50 comments:

  1. insyaallah saya join.. best cite awak;)

    ReplyDelete
  2. yup, lebih kurang laa kita.. kwn kt blog lagi ramai, huh...

    ReplyDelete
  3. Good luck ye...
    Moga persahabatan korang berkekalan..^^

    ReplyDelete
  4. hahaha !! sukenya , sukenya , bagus betul , CP pown berangan-angan nak g sarawak nih memandangkan besties CP blaja kat situ , bole larh dye bawak jenjalan tapi yela , fulus tak berapa nak mengizinkan , angan hanya tinggal angan je nih , sob3~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ni plan dari awal lgi..so dpt la kumpul fulus skit2..
      kalo x..memang haremm kaki bole jejak sane..huuuu

      Delete
  5. Owh so sweet...! Nk join tp.. Wana kn bru bhijab. Jd xde sgt gbr bhjab ni sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ow..huu yeke..
      samela yaya pon..ni pon pic latest yg ade..ngeee

      Delete
  6. thanx sudi join :)
    good luck!
    jap lg update senarai peserta...boleh lah terjah peserta laen kalau nk =)

    ReplyDelete
  7. semoga kekal korang punye friendship :)

    ReplyDelete
  8. memang segan kan kalau asyik kawan kita je yang belanja.. tapi apakan daya kita pun kekurangan bajet.. huhu.. Pertemuan tak disangka2 sampai rapat hingga kini ya.. hehe :)

    Aida pun join contest yg sama :
    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye..betull.hehe
      wahh gud luck jgk cik Aida ^_^

      Delete
  9. sangat fhotogenic, nice ficture, good friendship... sukses selalu yah

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen..semoga menang taw... ^_^

    ReplyDelete
  11. gud luck yaya~! comel la gambar. hehehe
    susah nk cri kawn yg serasi bersama. Da jumpa kwn yg baik, bia kwn hingga akhir hayat. =)

    ReplyDelete
  12. hehehe ~ CP mane larh pandai nak mngumpul , asyik abes je , acano ?? hahahaha , waitin 4 ur new entry :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..xpe..sikit2 lame2 jd bukit..^,^

      Delete
  13. hehe...pandai posing 2 org kwn baik nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaks! biasela tu cik didiey..heeee ;p

      Delete
  14. yaya..... wahhhh makin byk gambar.. tomey2!!! good luck taw!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela..dah kate lg bnyk gmbo lg tgi pluang utk menang..
      ececehhh...hehe saje je buh bnyk skit..bg cuci mte..erk ;p

      Delete
  15. waa... g Kuching. tak pernah pegi sana. hiks. =)

    ReplyDelete
  16. comey je korang berdua. good luck okay :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. comey kan...haha (pasan dah)
      thanks =)

      Delete
  17. heyhey ! bestnya cerita dia, saya pun join contest yang sama :) sambil2 baca sambil2 follow . jemput singgah baca entry saya pula :D

    http://sahabatroticanai.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    gud luck !

    ReplyDelete
  18. saya dah follow sini
    moga kekal persahabatan kalian.. aamiin :)
    saya pun join, tapi member2 saya gila gila, tak larat dibuatnya :)

    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..ok la tu kan..
      gud luck jgk..^_^

      Delete
  19. good luck n kirim salam kt kawan tu :p

    ReplyDelete
  20. senang bisa berkunjung disini kawan
    terima kasih dan salam persahabatan

    ReplyDelete
  21. gud luck.. :)

    jalan-jalan singgah sini dan follow kembali..
    salam kenalan dari sy je.. :)

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016