Wednesday, 21 November 2012

WORDLESS WEDNESDAY: IT'S COMING....!

Assalammualaikum w.b.t.

It's time!! - 22/11/2012 (Tomorrow!)


P/s: Orang Klang/S.Alam, jum tgok muvie ngan Yaya hari minggu ni.mau?hehe

Sekian,Wassalam =)

74 comments:

  1. Replies
    1. hoho aiyaaa...xpenah tgok ea...
      ni filem sequel lau xtgok yg 1st muvie smpi yg new ni mmg xphmla..^_^ tp bg yaya yg da follw movie ni mmg terbaik..

      Delete
  2. x pernah tgk movie ni..layan novel dia je..tp yg final ni nk tgk la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lyn novel xpe..phm jgk jln citer dia mcmane kan..
      yg final harus! tgok tau..hehe ;p

      Delete
  3. kta2 ble temankan..
    tp cik yaya banje.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala..yg ayt last tu yg xsodap dongar tu..
      lau tiket hrge 5 inggit boleh je bnje..
      tapi..........haha

      Delete
  4. Replies
    1. hehehe. Next week. InshaAllah. :)

      Delete
    2. Kuikui..=) sebab murah kan...=) Kikiki..
      tp, byk lg nk tgok muvie..mcm2 ada dlm kepala..huaaaa..tamak betoi ! Hahaha..

      Delete
    3. haha..ok..
      mgu dpn yaya nk tgok smbugan lgenda budk stan plak..hehe

      Delete
  5. huhu . x sabarnya nk tgk movie ni :) slmt menonton ye sis :)

    ReplyDelete
  6. wah. dah start tayang ke cik yaya? nak gi tgk. hehe

    ReplyDelete
  7. kalau boleh tebang kesana mau jugak. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala............
      bole la..dtg t bwk DOMO taw..
      hahahhahaa ^o^

      Delete
  8. nk ikut tp tk minat lah twilight ni cik yaya.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo xminat xbleh nak wtpe la cik aisya..
      hehe..mslhnye da TERtengok 1st,2nd,3rd muvie..
      jadi sush lau xtgok yg last ni..haha ;p

      Delete
    2. hahaha.. TERtengok ye? mmg tak minat lgsung cite ni.. tak tau la nape.. klau movie lain boleh lg tgk even tak best pun.. klau twilight ni mmg takleh masuk.. haha..

      Delete
  9. sequel ke filem ni??tau tajuk..tapi tak penah tgk..nak start layan dr mula tu leceh..tapi cik yaya pelawa tu..mcm nak belanje tgk wayang jek..:)

    ReplyDelete
  10. ehh, suka tgk citer geng muka pucat rupanya, hukk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..xla..suka tgok geng mate hazel/merah tuuuu ^o^

      Delete
  11. Replies
    1. eh tol ke da folw?xnmpk pon...haha
      xpela..xkesa =D

      Delete
  12. hehe. pucat2 guys yang superb ensem ~ haha

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. haha..ok...
      smua nk yaya bnje..kering la yaya cmni ^o^

      Delete
    2. xpe kalau yaya belanja kitorang,yaya murah rezeki nnt..hehe

      psst~adik didiey tu ada je kitorang temankan dia mandi.tp didiey snap kn gambar je lah..dah besar2 nie malas nk mandi swimming pool dah

      Delete
    3. haha...
      btol2...lau mdi pon..mdi pntai..nk mdi kolam...
      hrummm tgu la ade kt uma sdri....hehe ^,^

      Delete
    4. hihi..tu lah.lgpown swimming pool kat hotel2 xblh pakai tshirt n track suit.sume kena pakai swimming suit.ketat,xselesa..huhu

      Delete
    5. owh..yela..ade sstgh hotel yg mcm tu..huhu

      Delete
  14. yeah~! nk tengok lepas abs test.. cte ni mmg the best la. X sabar nk tgk anak bella n Edward~!hehe.

    baca novel ni, jln cerita nya lebh mendalam.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan..hehe

      ala mls mbce novel mslhnye..tp xtaw mmg lbih terprinci lau dlm novel..hehe

      Delete
  15. so sweet..... dah ada anak plak..... weeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.....cpt plk ank dorg tu mmbesar..hehe

      Delete
  16. waa... niada kat panggung wayang dah ke cite ni??? esk lau free nak g tgk la cite ni ;) nk pdate dgn cik yaya hehe
    tapi jauh la pneng dari klang .:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. dahh..^_^
      jum2...xpe..Ahmad tgok kt Penang,Yaya tgok kt klang la..
      haha ^0^

      Delete
    2. hehe jak... nanti kita tgk sama2 ya walau un masing2 berjauhan n_n

      Delete
  17. ramainye minat cite ni...best sgt ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. best...untuk yg lame follow citer ni ^_^

      Delete
    2. owh.. hehehe.. aku ade tgk cite yg first tu tp terus x berminat..

      Delete
  18. salam yaya
    Ta singgah di ptg jumaat.

    ReplyDelete
  19. cerita ni best..tp xtgk lg yg part 1.. adess, bila nk tgk ntah..hehe..
    jeles roomate pegi tgk rini xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. besh kann...xpe..nti leh tgok part 1 tu ok jgk..
      tp xtaw la lau tgok part 2 ni tnpe tau part 1 punye citer...
      hehe xphm kot nti ^o^

      Delete
  20. waa.. waiting for the movie!! exam lak nak mai dah..haiya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...xpe..tgu hbs exam..cik trah ;p

      Delete
  21. aihhh wana xnak ajak ke yer yaya??? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aihh..amat dialu-alukan la cik wana..hehe
      jum3...^,^

      Delete
  22. wah ramai peminat cite ni..tarikan of coz couple dlm cite ni..hehe

    ReplyDelete
  23. Best ka yaya? saya nak p tengok, but, baby...so kena tunggu dvd kuar la....arghhh..hehe

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016