Thursday, 1 January 2015

BYE 2014, HAI 2015..!!

Assalammualaikum w.b.t.

Alhamdulillah. Genap 1 Januari 2015..selamat tinggal 2014 yang baru je berlalu semalam.. Ramai dah tengok yang update status wish new year dan ada juga update AZAM 2015 ni..korang camne? Ada perubahan tak AZAM 2014 yang lepas dan AZAM baru tahun 2015 ni?? ^,^ hehe..ada yang dah tercapai,tapi mungkin juga belum lagi..so,mana yang belum tu 'forward' je la ke tahun ni kan. =p

Macam Yaya pon ada juga..apa dia tu RAHSIA..hehe tapi ada 3 hajat yang boleh Yaya share..hehe iaitu:

  1. Moga dapat pergi UMRAH.. - umrah harga dia lebih mampu jika nak dibandingkan dengan Haji ni, tapi kalau dimurahkan rezki,manalah tau kan...tetiba uet jatuh dari langit..hehe, boleh la p..amin! 
  2. Nak KAHWIN! hehe amboi gatai naaa...ehhh dok ehh! cuma bosan dah jadi SINGLE..nak rasa hidup ber-2 plak.ewahh! calon pon xdak cmne nak kawen..huuu =p tapi xkesah sebenarnya, tunggu je la, JODOH DARI ALLAH itu lebih baik,kan ^_^
  3. Selagi belum berumah tangga,harap dapat jadi ANAK YANG BAIK,yang dapat berbakti, menyenangkan ibu bapa Yaya...moga dimurahkan rezki tahun ni, xmau mak ayah penin fikir pasal kewangan..=) dan kalau dah berumahtangga pula, harap dapat jadi ISTERI SOLEHAH, sebab saya nak jadi salah seorang PENGHUNI SYURGA!! ^o^
AMINNN...


Berada di hari terakhir tahun 2014 membawa kita pada pelbagai kenangan pahit dan manis yang telah berlaku sejak dari Januari hingga Disember 2014 ni. Dalam blog Yaya ni, kita 'refresh' semula entri-entri Yaya sebelum ni dalam tahun 2014 yang boleh dikatakan emmm..takdalah menarik tapi most view la kiranya..heeee..check it out....!
2014
JANUARI
(view count : 285)

FEBRUARI
ENTRI : PENGUMPAT!
(view count : 177)

MAC
ENTRI : RESEPI AGAR-AGAR ROTI MILO (TANPA TELUR)
(view count : 2133)

APRIL
ENTRI : KUATKAN IMAN
(view count : 96)

MEI
ENTRI : RENUNGAN : TIADA TEMAN LELAKI?
(view count : 138)

JUN
ENTRI : ROYAL SWEETENER STEVIA
(view count : 818)

JULAI
ENTRI : DOA PILIHAN : MOHON NEGARA AMAN
(view count : 66)

OGOS
ENTRI : DOA PILIHAN : QUNUT NAZILAH
(view count : 147)

SEPTEMBER
ENTRI : REVIEW (MAKANAN) : PISANG CHEESE JAKARTA
(view count : 1024)

OKTOBER
ENTRI : SALAM AWAL MUHARRAM 1436H
(view count : 170)

NOVEMBER
ENTRI : KARNIVAL PERDANA,SHAH ALAM
(view count : 83)

DISEMBER:
ENTRI : BERGAYA DENGAN G-SHOCK DARI CASIO
(view count : 74)

Moga tahun baru ni dapat publish entri yang lebih banyak dari tahun sudah yang lebih dapat memberi manfaat buat kengkawan yang membaca.. ^_^ amin. InsyaAllah. #Doa untuk kalian juga ye. (^,*)

Sekian,Wassalam =)

8 comments:

  1. hii..follow mw back
    http://deqoneniezuka.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. wah best2 azam tahun baru yaya..semoga semunya tercapai =)

    ReplyDelete
  3. semoga tercapai semua azam baru yaya tu.. :)
    rajinnya list entri-entri tu, rasanya macam dah terjah semua sebelum ni. Takpe nanti puteri check balik :)

    ReplyDelete
  4. insyaAllah moga tercapai hajatnye tu ye.. :)

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016