Saturday, 27 December 2014

BERGAYA DENGAN G-SHOCK DARI CASIO!

Assalammualaikum w.b.t.

Jam tangan..sememangnya penting untuk semua orang tidak kira lelaki mahupun wanita, yang kecil atau dewasa, even kanak-kanak pun memakai jam tangan dalam pelbagai bentuk, rupa, yang ada dipasaran sekarang. Nak dipendekkan cerita disini, kebetulan jam tangan Yaya yang selalu Yaya pakai dah kehabisan bateri..hukhuk. So, apalagi teruih usha cari baru la..amboiii beli bateri sudahla kan,ni nak beli baru terus.. heeee =D sajeee nak tuko selera plakss..! 

Antara ciri-ciri yang perlu ada pada jam tangan yang Yaya nak tu (bagi Yaya la kan), mesti CANTIK + SIMPLE + BERKUALITI = barulah KENA dan ada GAYA pada tangan..kan ^,^ Tapi Yaya ni bukan tahu sangat tempat nak cari jam yang ada macam ciri-ciri yang Yaya nak tu. Lebih-lebih lagi ORIGINAL! Nak beli online takda pengalaman beli jam and takut la plak nak beli,kan.

Alhamdulillah. Dapat juga jumpa 1 kedai jam ni kat Klang town. Nama kedai tu BELISPREE.
Apa BELISPREE ni? Ini adalah sebuah kedai jam yang hanya menjual produk ORIGINAL dengan harga terbaik dari ladang yang lokasinya betul-betul di bandar Klang iaitu di Klang City-Square. 
Kedai berhadapan dengan 'Restoran Waheeda'

Yaya belum 'masyuk' lagi so, cari jam pun yang kena dengan bajet la.hehe. Tapi betulla, xsangka kat kedai tu ada jugak jual jam yang punya ciri-ciri yang Yaya mention kat atas tadi dan yang kena dengan bajet Yaya. Jam apa? Macam ni laa...


CANTIK tak?? Jam ni lah yang Yaya beli kat BELISPREE ni. PURPLE gituu..my fevret kaler..hehe Harga memang tak mahal pun ok, RM45 je! Function dia macam biasalah. Water resistant lagi tau. Dan paling penting, ORIGINAL. Diulangi, ORIGINAL! Yaya ada juga usha belian dalam talian di 2-3 website tapi harga memang tak dapat tanding BELISPREE la. Ada yang 50 lebih, 60 lebih la, tapi brand yang sama. That's why Yaya rasa agak berbaloi untuk beli kat kedai ni dan rasa happy jugak la. WHY?? sebab dah ada jam baru yang CANTIK + SIMPLE = BERKUALITI hehe ^,^

Untuk pengetahuan, di BELISPREEE ni, jam yang famous adalah jam G-SHOCK dari CASIO. Bila tengok, ada bermacam2 warna, corak dan fungsi yang ada. Antaranya macam dalam gambar kat bawah ini
G-SHOCK
Pelbagai corak dan warna yang menarik perhatian(gerammm tengok! >,<)
Jangan risau kalau ada masalah atau nak tukar warna tali jam, disini pun mereka ada jual! COLOURFUL u'ollss.. ^,^

Di BELISPREE ni juga bukan sahaja menjual jam tangan tapi ada juga menjual beg..
Dan cermin mata juga..


Masa kat dalam kedai tu sempat juga Yaya usha tengok barang lain. Beg dia nampak menarik je. Tapi kekurangan bajet la pulok.nak beli =p Takpa, masuk next time punya WISHLIST. hehehe and next time ajak 'member' sekali la. Mana tau berminat nak beli jugak, yela bukan senang nak cari kedai yang jual barang yang betul-betul Original ni.
Tidak perlu risau juga bagi 'kengkorang' yang tak duduk kat area Klang ni, tapi teringin nak beli barang or produk di BELISPREE ni, dia juga ada sediakan perkhidmatan belian secara dalam talian. Which mean, korang boleh beli je secara ONLINE dengan SECURE, mereka akan hantar melalui POS. Jadi korang tak perlu tanpa perlu bimbang apa2,ok.
Oh ye, BELISPREE ni juga ada facebook yang selalu aktif. Jika ada apa-apa pertanyaan tentang produk mereka boleh lihat mereka punya website atau dengan cara dibawah:
FACEBOOK: BELISPREE
TEL: Tel: +6017 6938599

15 comments:

  1. ni yg nk beli jam lagi ni. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli jee...xmahai pun.. ^,^

      Delete
    2. takleh2. tak pakai tu dah membazir namanya. haha.
      tapi mcm best ja ada jam baru XD

      Delete
    3. hehe...kalau mmg jnis xpakai jam mmg toksah beli lor..
      lau pakai bru beli.. =D

      Delete
  2. puteri jarang pakai jam tangan...tengok waktu kat tepon je...hehehe :)

    ReplyDelete
  3. wah blog yaya dah berwajah baru...makin cun :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde cun...nak wt simple je sbnrnye..huhu

      Delete
  4. wah nak masuk tahun baru, blog berwajah baru..cantik sgt :)

    ReplyDelete
  5. yup, susah jgak nk cari barang ori tapi dpt harga yg mampu kita beli kn ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yezz..! kalau ade pon ragu2 entah ORI ke x...huhu

      Delete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016