BUAT KAKI ORDER MAKAN SECARA ONLINE - JOM CUBA APLIKASI TERBARU DARI F&N NI!

Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَ
اللهم صلى على سيدنا محمد وعلى آله واصحابه وسلم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَا تُه

Memang jarang nampak atau dengar Aplikasi yang macam ni. Kalau Grab atau Food panda tu biasala kan. Dengan musim pendemik sekarang, aplikasi aplikasi sebegini memang sangat menjadi keperluan kita. Betul tak? 

Tapi sebelum membuat pembelian dengan aplikasi dalam talian ni korang kena pastikan yang ianya memang dipercayai tau. Risau nanti main download sahaja app yang bukan bukan, lepas tu terus buat order sekali tak sampai-sampai. Rupanya SCAM ..huhu syahdu sungguh buka puasa korang nanti..


Dengan adanya aplikasi seperti ini, sedikit sebanyak boleh membantu kita bagi menyediakan persiapan hidangan sepanjang bulan puasa ini dan untuk persiapan dihari raya anda nanti. haaa kan! 😍

Buat kebaikan pada yang lebih memerlukan. Dalam kita menyambut bulan mulia ni jangan dilupa pada mereka yang kurang berkemampuan jugaBanyak lagi pilihan kombo yang ada. Khas untuk iftar puasa, dan untuk raya. Memang ideal dan sesuai sangat lebih lebih lagi bila berkongsi dengan adik beradik lain yang punya juga keluarga masing-masing. Apalagi, boleh jadi riuh kalau beli semua menu yang ada. haha.


Nak tahu kombo dan pilihan apa lagi yang mereka ada, kenalah download aplikasi F&N ni. Yaya cerita panjang pun nanti bukan faham sangat kan. Kena alami dan rasai sendiri baru feeling raya tu ada. Cewah =p

Post a Comment

0 Comments