Friday, 2 December 2016

BOX OF JOY BY LAZADA

Assalammualaikum w.b.t

Salam Jumaat. Moga hari ni akan jadi lebih baik dari semalam. Kita semua semakin dilimpah ruahkan dengan rezeki. Di beri kesihatan yang baik, dan mendapat perkara yang baik-baik sahaja ye. Aminn.. InsyaAllah. ^_^

Ni fresh entri Yaya. Sebelum ni punya Yaya buat schedule je nak publish entri tu..yela sebab tak dan nak update fresh2 setiap hari..terpaksa buat awai sikit. 

Tujuan Yaya menaip entri kali ni adalah untuk menunjukkan rasa KETERUJAAN yang tak terkata apabila mendapat sebuah bungkusan dari satu company ni.haha Amboi.hayat koo..formal gituu. Hiks! =p Eh.no.serius. Sebenarnya semalam (Khamis) balik dari kerja Yaya dah perasan ada bungkusan kat ruang tamu rumah tapi tak tergerak nak tengok siapa punya sebab biasa bungkusan-bungkusan macam tu kakak Yaya yang punya. Biasala kalau orang buat bisnes kecil-kecil ni kan.heeee =D


Tapi pagi tadi,kakak Yaya tu beritahu Yaya yang bungkusan tu Yaya yang punya. Agak terkejut juga sebab buat masa ni Yaya takda order beli barang online..huhu. Tertanya-tanya apakah barang didalam bungkusan tu. Berat pula tu..siapala buat SURPRISE kat cek ni..haha perasan jap..ko ingat ko retis ke orang nak bagi hadiah kat ko..hahaha

Masa nak buka tu try ingat-ingat lagi kot2 Yaya ada masuk apa2 CONTEST ke..hahaha banyak pula kalau nak dikira tapi lama dah. Then teringat pula semalam dapat email dari LAZADA. Mengenai BOX OF JOY. Apa BOX OF JOY ni? Korang tengok la picture kat bawah ni. Ianya KHAS untuk orang yang join LAZADA AFFILIATE PROGRAM MALAYSIA.


Agak surprise sebenarnya sebab Yaya takda isi form untuk RSVP BOX OF JOY ni sebab kena turun KL untuk join. Memang tak dan la Yaya nak pergi. Kalau area Klang/Shah Alam je boleh la...huhu malas nak tempuh jem je sebenarnya. KL kot,jalan xjem bila semua orang balik kampung je..^o^ lol


So, Yaya sebelum pergi kerja pagi tadi sempat jugakla buka dan tengok sikit apa ada dalam bungkusan tu. Dan sekali lagi memang SURPRISE@SHOCK sikit..giler banyak barang yang depa bagi weiii! Korang tengok la gambar yang Yaya sempat amik ni. Ade beg, botol air,car sticker, dan 2 box tu..Nanti next entri mungkin Yaya akan elaborate semua yang Yaya dapat ni ok. Coz actually diorang suh review BOX OF JOY ni...hehe. Da rasa SPEECHLESS dah ni. Macam takmau pergi kerja terus dah pagi tadi.Excited! Eh, dah kenapa taknak pergi kerja pula.Takda kena mengena langsung.hahaah alasan tak masuk akal! ^o^

Okla..tu je nak share..haha nampak sangat saja nak SHOWOFF dengan korang kan. Haihh maafla..1st time dapat gift bebanyak cenggini. Sebelum ni dapat sikit je.. =p ok. Tunggu next post Yaya pasal BOF OF JOY dari LAZADA ni ye ^_^

Sekian, Wassalam =)

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016