Thursday, 24 November 2016

BEST FRIEND WEDDING - MISS D

Assalammualaikum w.b.t.

Entri yang lepas wedding BFF Yaya, Miss N. Sebab nama panggilannya bermula dari 'N'..for NONEY..hehe Sekarang nak up pula pasal wedding another BFF Yaya pula iaitu Miss D. For Dessy..Bukan Dessy Ratnasari penyanyi seberang tu ya anak anak..haha Tapi BFF Yaya ni memang asal dari negara Jiran kita..orang minang. Wedding dia ni pun bertemakan minang. Mana boleh tinggalkan tradisi kan. Kita ni je yang sibuk wedding nak ala ala inggeris la, yang lain grand grand semua tu menghabiskan duit je tak pasai-pasai haaaa nampak sangat pembaziran + show off disitu.. opss! Ada yang terasa ke? Jangan mara naaa =p

Ok.Back to member wedding. Member Yaya, Dessy ni Yaya da lama kenal da. Kitorang sama sekolah dulu. Dari sekolah rendah lagi tau. Tapi rapat since masuk sekolah menengah. Itupun waktu Form 3, sekolah pagi, sama kelas. Semenjak dari situlah kami rapat. Then bila da habis sekolah, masing-masing dah kerja, ada life sendiri, so renggangla sikit. Itu perkara biasalah kan. Nak buat camana. Masing2 ada life sendiri. Mulanya ramai kitorang tengok member-member lain yang dah get married dulu. And now, tiba sudah giliran dia menghabiskan zaman bujangnya.Cewahhh! Adakah selepas ini giliran saya..?? Tettt!! hahaha biarlah masa yang menentukan,ye. Meh, layan sikit je gambar yang Yaya sempat snap on the wedding day. ^^

My partnet in crime on that day..haha..spend whole day together even she's married already..haihh..
^o^

Tak dapat bergambar dengan pengantin, bergambar dengan pengantin dalam gambar je la..hukhuk..pengantin very busy..kami dah nak balik baru dapat spend masa sikit untuk sessi bergambar..huuu



Team zaman sekolah dedulu..Mengimbau kembali kenangan ketika di sekolah..pergh!Macam banyak je nak diceritakan,kan geng?! ^o^ Masing-masing pun Yaya tengok makin bertambah SIHAT WALAFIAT! hiks!^,^

WAJIB la amik gambar dengan pengantin ok!hehe santeq sangat awok tauu!Banyak baju persalinan dia.Yang dalam gambar ni baru baju persalinan ke-2.Ada 3 baju persalinan semuanya kalau tak silap Yaya.hehe

Masa ni da lepas dari majlis member tadi. So,ada masa sikit kami habiskan la bersama.Ewahh.Berdating kiter.hiks. Thank you so much lalink coz sudi spend your time and money for me..ahaks. spend money la sebab member ni belanja Yaya mamam one of my fevret food-SUSHI KING!- aumm ^o^ 

Ok. That's all for now. Next entri Yaya pula pasal satu CHARITY RUN yang Yaya join baru-baru ni. Tunggu ye. Terima kasih sebab sudi singgah blog Yaya.

Sekian,Wassalam.. =)

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016