Tuesday, 22 November 2016

BEST FRIEND WEDDING - MISS N

Assalammualaikum w.b.t

Yaya lupa la..selalu kata takda apa nak update kan. Tapi sebenarnya ada..haha. Bila tengok kat 'Gallery' handphone ni ada banyak no gambau. So walaupun perkara da lepas, Yaya nak up jugakla..baru ada selit 'berita' TENTANGYAYA dalam blog Yaya sendiri ni kan. Yaya tau ada yang 'STALKER' Yaya ni.. sebab kat FB dengan IG Yaya ramai stalk. Tak tau pasai apa ntah.. ^o^ Samada sebab suka or tak suka tu Wallahua'lam la kan. Tapi takpa la.Tak kisah pun. Yaya takda up pasal perkara xelok or mengundang kontroversi cukup la kan..hehe

Anyway, gambar-gambar kat bawah ni adalah masa awal tahun ni sebenarnya. My best friend wedding. Yang berlangsung di Putrajaya..Bulan Februari 2016. Lama betul simpan baru sekarang nak up entri pasal ni kan..sampai pengantin nya da pregnant 4++ bulan da..haha adeii Next time bole up pula pasal bestis Yaya tu dengan new baby dia..hik2 =p Sekarang korang layan je la gambar THROWBACK ni ea.. ^,^

Di sekitar majlis pernikahan yang berlangsung di Negeri Sembilan.Haa laa..bf Yaya ni orang nogori..^o^




Cantik kan pengantin.. ^_^
Tak mekap lagi cantik. Natural beauty.. mmuaa




Ramai yang tak tahu banyak dugaan yang datang sebelum majlis bermula. Pengantin perempuan yang kurang sihat tetiba pada pagi majlis..huhu Alhamdulillah semua berjalan lancar bila tiba waktu majlis lepas tengahari tu. ^_^ 

Kat bawah ni pula masa majlis persandingan yang berlangsung kat Putrajaya.. =)

Kelass tak kelasss kooo...siap kereta kuda lagi..
Ala2 Cinderella gitu ^o^





Dengan pengantin... aummm...^o^

-Model comei yang meletopsss, Dida Alyahya- ^_^

Pari-pari yang mengiringi Bidadari..
hahaha

Ada lagi beberapa gambar Yaya lupa nak up.Nanti Yaya update semula. Nak tunjuk, special nye majlis persandingan BF ni..yela, buat kat taman..siap datang naik kuda tau masa nak naik pelamin tu..Yaya pun dapat merasa sekali naik.Haha.gatai.
Buat masa ni,ini je gambau yang sempat Yaya snap guna handphone..

selfie sket =P

Next entri ni,Yaya up pula wedding BF Yaya lagi sorang. Ok..Terima kasih kerana sudi singgah blog Yaya ni. Sekian,Wassalam.. =)

10 comments:

  1. hee~ nanti turn yaya mesti lagi best.. kawan dah lepas tu.. yaya bila lagik ?

    ReplyDelete
  2. Hai YAya ingat sis JM lg x? 😬 Tahniah buat BFF Yana semoga mereka bahagia hingga ke akhir hayat

    ReplyDelete
  3. slm yaya.. morning. bestlaaa tgk semua kwn2 dh kawen tp alahai nina byk yg xdpt attend. apa pun slmt pngantin bru bt kwn tu

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016