Friday, 30 January 2015

KARNIVAL KARANGKRAF 2015

Assalammualaikum w.b.t.

Karnival Krangkraf datang lagi..weee..Yaya ni rajin bebenao update..tiap tahun..masuk ni dah tahun ke 4 dah! Tak caya? cer tengok sat kat sini: KARNIVAL TAHUN 2012, 2013, 2014 wow..xsangka..hehe. Actually Yaya bukan peminat novel. Eh xsemestinya karangkraf ada jual novel je..kan, banyak lagi buku ilmu yang ada. 

Kali ni Karnival berlangsung dari 30 Januari - 1 Februari 2015..start hari ni sampai hari Ahad la kiranya..wuuu sesiapa yang dekat boleh la mai ye..Yaya pergi tiap tahun memang selalu full park je..sebab tu suka pergi awai pagi..kul 9lebih dah gerak dari uma..sebelum kul 10 dah sampai sana, Alhamdulillah lah ada parking lagi, tapi kalau lambat sikit mintak maap ler...huhu
Macam sedap je ni.....banyak gerai makan..fuhh harap-harap Yaya xtergoda nanti..habis diet ku nanti..hoho
Tapi kalau takat 'merasa' xsalah kot..hahaha ahhh!!alasan nak mkan! =p Ada kemudahan surau tu yang lega sikit hati bila tau, senangla nanti kan..harapnya surau pon selesa..yela,time tu nanti mesti ramai orang kan..selesa pun nak juga..^_^
Doraemon pun ada juga ka nanti..Amboi da keluar wayang ka pula si kucin ni..huhu tapi len macam kartun dia..nak tengok ke x??huhu  
Menarik! Fevret kekanak ni..suka la dorang nanti.... ^,^ 
Woww..ZUMBA! Teringin! tapi buat 1 Februari la pula..time ni Yaya join Fun Run kat Shah Alam..hari dan waktu yang sama..huu >,< terlepas laaa..

Yang ni aktiviti paling berfaedah! hehe...kan kan kan...

Haaaaa...tapi yang ni lagi ditungu tunguuuuu...^o^ kalau xsilap Yaya waktu jam 3-4 pm kot.. Hope dapat join dengar ceramah UKE ni..penceramah fevret Yaya..hikhikhik

Sekadar itu nak update..just bagitahu jeee..entri seterusnya bila dah pergi Karnival ni nanti..hehe..korang jum la joinnn..banyak aktiviti menarik ada kat sana, jualan gerai pun banyak,mcam2 ada...ehh mana pulak Yaya tahu..lum pergi lagi?hehe tauu laa..masuk ni da kali ke-4 pergi.. =p hee 

Sekian,Wassalam =)

p/s: tahun lepas nye buku beli pun xbaca lagi..hahahahah

6 comments:

  1. macam nak pergi lah pulak. haha

    ReplyDelete
  2. Salam...

    memang teringin sangat nak pegi tapi timing lari betullah... ishhh kalau tak memang dah redah sana dah

    salam singgah

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...
      hehe ye la tu..kje asyk travel bila mse nk nyinggah plak =p

      Delete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016