Saturday, 31 January 2015

KARNIVAL KARANGKRAF 2015 VS. SELANGOR FUN RUN 2015

Assalammualaikum w.b.t.
KARNIVAL KARANGKRAF 2015
Seperti yang dijanjikan..ewahh bila masa plak berjanji,kan..hehe macam entri Yaya sebelum ni ada buat pengumuman mngenai Karnival Karangkraf yang sedang berlangsung di Sek.15,Shah Alam. Memang aktiviti tahunan tu. Ni kali ke-4 Yaya join. Pepagi lagi dalam jam 9.30 dah gerak dari rumah. Alhamdulillah.Selamat sampai dan dapat park kete kat dalam. Kalau penuh jenuh la park kete kat luar pula. Tapi kali ni, Karangkraf bagi servis TERBAIK...sebab apa?? Sebab diorang ada sediakan pengangkutan percuma untuk ke Karnival tu je la..ok.Mana yang park jauh tu diorang ada sediakan kereta, akan ada 'driver' tolong bawakan ke tempat Karnival tu.Fuhh..cayalah! Takdalah nampak orang jalan kaki jauh2 lagi macam tahun-tahun sebelumnya. Ini satu peningkatan yang bagus! ^_^

Time ni memang nampak buku novel yang lama semua murah-murah la.Paling murah RM1. Lain ada yang RM3 dengan RM5..
 
Seeee.....
Pakej beli al-Quran..besh.. ^_^ my mom beli pakej Quran 3..
Banyak stok..jangan risau takkan habis.. heeee
Mmemang sesuai dijadikan hadiah pada orang tersayang..^_^
FREE...penanda buku + kalendar dengan note..Yaya amik lebih..hehehe
Kalau bukan sebab fikir orang lain,habis dah ni Yaya borong sorang..hahahah tamak =p
FREE Button.. =)
Ada majlis pelancaran buku baru dari Ustaz Kazim Elias..DAIE. Buku kecil je..
Dirasmikan sendiri oleh Ustaz Kazim tau! ^_^ xsabar jumpa =D
Owang ramai dok sibuk amik gambor ustaz..huhu
OK.Sekarang baru line clear Yaya nak amik gambar..

Slumber rock je Yaya g berdiri tepi pentas tu..haha yela..dapat tengok dekat sikit..kalau nak dibandingkan tengok kat bawah khemah macam gambar kat bawah ni...hehe jauh nak tengok ^o^ Sampai member yang ikut pun tegur, wei Yaya,jomla belakng sikit,cam depan sangat kita ni..huhu..Yaya cuma kata, "selagi xdak orang halau dok sini je la..hahah" ^o^ Nasib xde kena halau ka apa..=p Tapi sayang..xde ceramah, ni majlis pelancaran,skejap je,dalam stgh jam..mungkin esok kot postpone ceramah,dia xde bgtau la pula..esok pula Yaya xdapat nak mai lagi.. >,<

Hm! jauh duduk xbeshh..cer buat cam Yaya...hikhikhik ;p

Tamat cerita pendek di Karnival Karangkraf tuuuu...esok lagi banyak aktiviti..sesiapa yang nak p g la p yeee..banyak buku murah, jualan pun banyak..lebih2 lagi makanan..haha 
Antaranya THE PISANG CHEESE...
sayang xdapat rasa..masa nak beli ni ramai orang,then, dia masih tengah goreng pisang..malas mau tungu..huhu cam sedap je tengok..nyum3... 
SIMPLE ME! 
With anak buah.. depan Booth 'Majalah Mingguan Wanita' ^_^ merahnyer shaye..hikhik
SKEMA tetiba..dengan cermin mata..huhu.biaselah,orang rabun jauh memang cenggini.. ><

========================================================================
SELANGOR FUN RUN 2015
























Weee...It's tomorrow!! Xsabar pula tetibe..sudah lama xjoin acara larian macam ni..last masa sekolah dulu-dulu..huhu >,< Guys,wish me luck ye...hope segala berjalan dengan lancar..risau juga nanti akan sakit kaki ke ape..huhu
PRACTICE ...training..
Supposed running,tapi Yaya risau akan sakit lutut..huhu (da mcm orang tua lak =_=) so, berjalan je..
Tapi berjalan pun sejauh 7KM ok! hukhuk..lokasi?
Biasalah...tempat Yaya selalu jog. dihujung minggu..TASIK SHAH ALAM ^_^
DONE! Amik KIT RUN untuk esok...
fuhhh..berdebar la... >,<

Ok..that's all...sambungan esok la..lepas kejadian...haha..doakan Yaya! ^_^

Sekian,Wassalam =)

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016