Friday, 12 September 2014

HAPPY WEDDING, ACIK!

Assalammualaikum w.b.t.


Terkejut jugak Yaya bila dapat 1 sampul surat yang berisi kad kawen ni..seriously masa memula langsung xtau siapa yang hantar...Acik mana pulak ni..siapa Aril plak..huhu jenuh la Yaya mengingat sorang-sorang kengkawan Yaya..ade ke tak yang dipanggil nama tu..bila tengok lebih detail kat dalam tu..nama penuh ACIK baru lah Yaya dapat agak siapa..hehe Maaaf ye Acik.. =p

Kalau xsilap Yaya dapat masa 1-2 minggu lepas lagi..kalau nak ikutkan hati ni nak pergi jugak tapi kat Perak..huhu..jao la pulak nak ke sana dengan keadaan kewangan yang tak mengizinkan untuk berjalan jauh membuatkan Yaya termenung sejenak.. hoho ewahh termenung la sangaattt.. -_-" 

Terkilan sikit je rasa sebab mungkin xdapat menghadirkan diri disebabkan faktor yang telah diberitahu diatas tadi..ngee..dalam masa yang sama terharu sebab Acik xlupa kat Yaya ni..hantar kad jemputan kahwin lagi tuu..comel jek..^_^ 

Di sini Yaya nak mengambil kesempatan untuk wish SELAMAT PENGANTIN BARU buat Acik dan pasangannya, Aril. Moga ikatan yang dibina kukuh dunia dan akhirat..Acik, pasni dah jadi wife orang tau..jangan nak nakal-nakal lagi... (hehe, ade ke?? ;p), jadi isteri mithali ok..isteri yang solehah, menjadi pelengkap tulang rusuk kiri buat suami., menyejukkan hati suami...dan lain2 lagi la..hehe amboi, banyak pula kata Yaya ni..macam lah dah kahwin..huuuu..tolong jangan tanya Yaya pulak.. ;p ok..itu saja nak beritahu..Acik, jangan lupa Yaya ye apa2 pun nanti, rerajin la singgh lau ada masa kat blog Yaya ni..^_^ rindu Acik..*eh, tetibe plak ;p*

Sekian,Wassalam =)

16 comments:

  1. pasni giliran awk plak bg kt diorg kad kawen, hikk...

    ReplyDelete
  2. comel je kad tu. hehe..
    selamat pengantin baru buat keduanya.. :D

    ReplyDelete
  3. Selamat pengantin baru kepada Acik & pasangan. Semoga berbahagia hingga ke Syurga. Insha-Allah..

    Tuan blog bila lagi? hehe..

    Salam kenal.. [^__^]/

    ReplyDelete
  4. tahniah acik...hihi..bleh wish sini gak ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la lau Acik baca..hehe
      rase dia msh sibuk lg..pengantin baru la katekann..hehe

      Delete
  5. Hai Yaya..bila turn Yaya pulak..ehehehe..lagi mau tanya..kang kena 'penampor'

    ReplyDelete
  6. wah walau jaoh pon dia sudi jugk poskan kan kawen kan . tuh tndanya dia tak lupekan sis . hehe :) apapon slamat pngatin baru jgk buat acik :)

    ReplyDelete
  7. selamat pengantin baru kepada acik dan pasangan :)

    ReplyDelete
  8. tq yaya n frenz yg wish..tq bebyk..aminnn mudah2an kekal ke jannah dan jadi seorg yg solehah dan pelengkap rusuk kiri suami..aminn..

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016