Thursday, 11 September 2014

THE WEDDING! (6 - 7TH SEPTEMBER 2014)

Assalammualaikum w.b.t.

Hari ni baru ada sedikit kesempatan nak update 3-4 hari lepas punya cerita..huhu..bukan BZ dah tapi bila datang penyakit 'M' ni memang payah..ubat xjumpa lagi..^o^

Alhamdulillah semua majlis sudah selesai dan berjalan dengan lancar..pada secara zahirnya la..Yaya pun xtau lau ada masalah disebalik nya tu..tengok ok je..haha (apedaaa majlis abang sendiri pun xtau.. -_-" ngeeee...)

Xmau taip panjang dahh..Yaya ada amik pic sikit so, layan mata je la ye...(korang bukan suka sangat baca entri panjang-panjang pon kan kan kan) macam Yaya..ahahaa =p

6hb September 2014
Majlis 'malam berinai'..tapi xde berinai mana pon..^,^
Orang Jawa memang biasanya buat majlis malam sebelum bersanding tu..
ummm boleh tahan ramai juga orang yang datang malam tu..


Sempat juga pengantin meraikan PESTA MUDA MUDI..
muda sket ja..mudi xdak langsung..hahahah

7hb September 2014
Photobooth da jadi macam trend dimajlis perkahwinan..mesti ada..so, DIY la..
simple n nice sajeeee... =)


*cube teka siapa saya...;p*
Xketinggalan mahu juga..^,^
memain jek!


Anak buah pon nak ikut jugak..hoho alahai anak buahkuu...


Ok...serius..
'SELAMAT PENGANTIN BARU' buat abangku dan pasangannya.. <3 ^_^


Sesi baling gula+uet syiling jerr..budak2 kan,suke la demeee mende2 cenggini... ^,^


Tema Yellow+Purple uuuu! 
Jangan jeles tengok kek 3 tier I niiii uollssss! ^,^ hhoho


Cam cantik pula tengok kaler dier..bleh tahan juga ye kaler kuning+ungu ni...^o^
Anyway, for 2nd time wish - SELAMAT PENGANTIN BARU for my big bro...



Lepas habis majlis, ada lagi balance DOORGIFT ni..bukan sikit..sampai 4kotak uuuoolss! haaaaa...
ni lah masanya nak beramal jariah..heee....mana yang lebih semua agihkan pada jiran2 terdekat, kengkawan office Yaya antara 'mangsa' nya..hehe..tiap floor and department Yaya bagi FOC jer.. =) ALHAMDULILLAH..xdelah membazir pula kan.. makanan ni xelok simpan lelama pun, berkulat nanti susah pula..rugi je..baik bagi orang makan.. ^_^

Sambil rasa tu promote la sekali..sekarang da tinggal 1 kotak je...heee 

Promote apa..? yang atas ni haaa...Doorgift tu isinya adalah Kek Marble ni dengan air kotak..
Ada 4 perisa semuanya..PANDAN paling sedap, OREN, KELADI dan COKLAT..
tempah dari RESTU REZEKI BAKERY HOUSE..
ramai yang kata sedap..lau sedap apa lagi..moh ler orderr... ^,^


This time punya wedding pengapit biasa2 je..xde nak makeup sangat..sebab nak kena pergi majlis awal, jadi agak kelam kabut pagi tu..huuu 
*pic ni nampak agk flawless coz of edit..haha palsu sangat uolss I ni..agagagag* ^o^

Ok...itu saja boleh update...nant0k la plak...(coz taip entri ni tengah memalam...hukhuk) thank u buat kengkawan yang still sudi singgah blog Yaya even Yaya jarang update@ online ni...ngee 

Sekian,Wassalam =)

12 comments:

  1. ada menari pesta muda mudi ye yaya...susah nak jumpa skrg ni....kalu kat sini dipanggil joget lambak

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha samela tu kak ena..
      sje kate pesta muda mudi..yg menarinyer xdela muda pon..haha ;p

      Delete
  2. penyakit M tu mudah berjangkit tau..hihi

    ReplyDelete
  3. banyaknyer balance doorgift sampai 4 kotak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..bak kate mak, biar berlebih.
      jgn tkurang..huhu

      Delete
  4. pic last tu edit via 360 kn knn, hikk...

    ReplyDelete
  5. selaat pengantin baru buat abg yaya tu..Yaya pun cute jgak..kalau jagi pengantin mesti bertambah CUTE

    ReplyDelete
  6. sedapnya kek tu..cantik...huuu

    jemput blogger untuk join segmen :)
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    tq !<3

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016