Thursday, 18 September 2014

GIVEAWAY SAYA NAK VITAMIN SHAKLEE RM500

Assalammualaikum w.b.t.


Lama da usha produk2 SHAKLEE ni tapi belum tergerak ati nak beli lagi..heeee kena ada pendorong ni..haha teringin nak try produk dia la..sebelum tu join dulu GA yang dibuat oleh 'Kak Long' dan sekeluarga (SHAKLEE) hehe..lama juga tempoh GA dia ni..sebulan tu..nasib baik Yaya sempat join.dan ada masa jugak la nak buat entri GA ni..semua syarat da buat cuma untuk pengetahuan cik2 penaja GA, Yaya ni cuma ada FB je..twter ke..instgrm ke mmg xdok naa..hehe..dan pada sesiapa yang belum join lagi tu sila la join.. Just KLIK kat banner atas ni ye..gud luck pada semua yang turut serta.. ^_^

Jom la join jugak CIK ADIK MANIS...^o^
&
Sekian, Wassalam =)

6 comments:

  1. Thnx yaya join GA kami & Good Luck Yaya ! ; )

    ReplyDelete
  2. Cik G singgah..

    terima kasih join GA kami ye hihi

    gud luck!!

    http://zianaeunos.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. join jugak..semoga berjaya.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-vitamin-shaklee-rm500.html

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016