Wednesday, 1 January 2014

WORDLESS WEDNESDAY: ONE OF THE WAY TO GET FIT!

Assalammualaikum w.b.t


p/s: hope ada mini gym kat rumah..huuuu =p

12 comments:

  1. lepas ni yaya leh tegap2 la body tu hehe :)

    ReplyDelete
  2. kalau cikna 5 kg tu pun dah tak tau larat ke tak.. heheh.. caiyok yaya!!

    selamat tahun baru cantik! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 5kg tu sekali pair..1-2.5kg..ok la kot..wat mse ni..heeee =D

      Delete
  3. sy lagi suke exercise ball tu daripada dumbbell. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaya pon lau boleh nak juga exrcse ball tu tapi bilik yaya kecik, xmuat nk guna ball tu..huuuu >,< dumbell je la yg senang sket..

      Delete
  4. kak yaya kan dah kuruih,ermm nk bina otot pulak. hehe.. rndu kak yaya aihh .tssk tssk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kena bina otot pula..lau x nti bdn penuh dgn lemak tepu..haha
      aloloo rindu dier jgk tau ^o^

      Delete
  5. haha teringin gak nk ada dumble sndri..tp belum terbeli2 lg pun..:)

    ReplyDelete
  6. caiyok yaya...you can do it. Puteri pun rasa nak beli gak la, nak stay healthy and fit :)

    ReplyDelete
  7. hehehe, eyqa kat umah ade satu tapi yg adek punyerlah.
    x larat eyqa nak angkat

    ReplyDelete
  8. let's get physical! hahah
    http://sherrylicious7.blogspot.com

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016