Wednesday, 22 January 2014

SHOUT BOX KEMBALI

Assalammualaikum w.b.t.

Dalam entri tahun lepas yang INI Yaya dah habaq, xde shoutbox sebab nyeee.....malas nak ulang bleh tengok balik entri lepas tu..hehe dan ada bagitau jugak nak letak balik shoutbox..Yaya xde masa sangat nak edit blog ni sebenarnya..ada terfikir juga nak minta tolong dengan blogger yang pandai edit blog ni buatkan untuk Yaya..huu...tapi nanti la..(bape banyak nanti dahh ni.. >,<)

Hari tu ada kawan kita ni tegur Yaya...
Hehe...me kasih sebab ingatkan Yaya..actually memang nak letak balik tapi time nak buat je lupa, asal lupa je dan tu nak buat..huhu..lar ni buat kejap je..
bleh la dari xde...ok.layann.. =) 
Tq pada yang sudi singgah blog Yaya ye..=)
Sekian,Wassalam.

6 comments:

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016