Sunday, 15 December 2013

COLOR ME, FRESHKON!

Assalammualaikum w.b.t.


Adalah suatu hari tu...hehe (ni kes xingat bile tarikh kejadian..;p), tengah busan2..sambil online ternampak pulak 'Iklan Freshkon' kat FB Yaya ni..jadi gatal tangan sesaja la try2..mane tau ade luck, bleh dapat contact lense free satu..ngee =D..bukan susah pun cuma tuka mata guna aplikasi yang sedia ada kat kat Website Freshkon ni..kire mcm edit gambar la..tapi ni edit mate je..so, dia kan ada banyak corak/design contact lense..semua la Yaya try..huhu tengok mana yang sesuai dengan muke ni ha.. dalam banyak2 tu, terpikat pulak la dengan 1 design Freshkon ni..lalu cube menyuai padan ke x..hehe
Original picture (before)
(After)
agaga...sesuai x..? ;p pic ni la Yaya send kat freshkon..xtau ade luck ke x..hoho
(macam cantik je..macam comel je..^0^ lol)
*Lupa la yang ni mana 1 punye design..nak kene try lagi ni*


Dan lepas tu,hari Jumaat lepas tengok email....
Owhh yeaaa... Yaya antara pemenang mingguan Colour Me,Freshkon! haha ada luck juga ye ;p..huuu Alhamdulillah..ok la tu kan..kebetulan Yaya nye contact lense baru je habis tempoh..leh la pakai yang free tu nanti..tapi err..2minggu lagi. xpela..sabar tunggu. 

Xpuas ati tengok kat email, g terus fanpage dier..hikhik ;p tengok kat WEEK 4 tu..ahahah sayela tuuu ;p

Ada yang nak try nasib ke..leh la g try..mane tau leh dapat jugak.free 1pair contact lense tau..^_^
Sekian,Wassalam =)

17 comments:

  1. wuhuuuu.. lawa giler mata tuuu.. hahaha... wewittt tahniaahh..seronoknyerr

    ReplyDelete
  2. murah rezeki yaya.. cun la mata dia pakai lens.. hehe.. cikna tak reti nak pakai lens.. tp mcm nk try jugak la.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..
      cun kan..haha ;p
      try la..msti comey.. ^,^

      Delete
  3. wah tahniah cik yaya..hehe cantik mata..:D

    ReplyDelete
  4. Peargh hensemnye mata cik Yaya~ mcm best je apps website tu~ :D Tahniah Cik yaya

    ReplyDelete
  5. tahniah.. hehe.. dulu pakai jugak lens freshkon.. skrg ni dh lama tak lens.. rasa mcm leceh je.. sarung spec lagi senang.. tp tak suka sgt pakai spec.. haih. mcm mana tu? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..yaya xselalu sgt pkai..
      tp lagi suka contact lense..lau pakai spec, nti bbekas..ngeee...tau2 la kan ^o^

      Delete
  6. waaaaaaa.bestnyaaa. taniah kak yaya^^

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum...cik yaya
    tahniah...sbb jadi pemenang :)

    ReplyDelete
  8. wah tahniahh. ini lah di nama kan luck.

    salam kenal :)

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016