Wednesday, 18 September 2013

WORDLESS WEDNESDAY : OFFICE TIMETABLE

Assalammualaikum w.b.t.
*sape punyer time table office cmni???huhu*

P/S: yang pasti bukan Yaya ;p

Sekian,Wassalam =)

27 comments:

  1. best gila kalo time table macam nih. haha

    ReplyDelete
  2. sy tau dekat mana boleh jumpa org macam ni.. mmg menyakitkan hati kalau nak berurusan.. takde memanjang.. pergi minum pagi lah, tak balik lunch lagi lah.. dah balik lah.. grrrr

    ReplyDelete
  3. Cantik punya office timetable...betul ke bukan cik yaya punya? :-)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. haha jom2...sila amalkan ^,^
      amboi... ;p

      Delete
  5. satu kerja pun tak buat.. surirumah ke ape ni.. heheh..

    ReplyDelete
  6. syok ler kalo timetable keje kita hari-hari macam ni kan, hari2 goyang kaki, sampai masa gaji masyukkk..hrmmm best!!!

    p/s : maaf lama x bw, mood asyik ler kelautttt, skang baru nk pupuk mood blogging semula.... so i'm back! hihi...

    www.jaakechik.com

    ReplyDelete
  7. wow.. bestnya keje cam nih... cik yaya punya kot..

    ReplyDelete
  8. hahaha..sapa punya timetable la nih,mengalahkan suri rumah jee

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum..cik yaya :)

    awal balik nya tu kan? haha²

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam w.b.t. ayie.. =)

      haha tu la...xtau dtg keje utk pe sbnrnye..huuuu

      Delete
  10. Replies
    1. tu secret recepi..xleh kongsi..haha ;p

      Delete
  11. ha3..krja kt mn ni?? best giler kot =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tu la nk tau juga mne tmptnyer.. ^,^

      Delete
  12. salam cik yaya..
    wah, kja macam ni mamang best sangat kot.. hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...
      huhu..tu la..ni bru name btul2 makan gaji bute je ni..heeee ;p

      Delete
  13. slm cik yaya,

    wauuuu time table terhebat pernah ku lihat~ hehehe

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016