Tuesday, 17 September 2013

SEGMEN 1ST MAMA

Assalammualaikum w.b.t.

Terpikat dengan KECOMELAN melampau pic banner MAMA ni, jadi men-join-kan diri jugak jadi salah seorang peserta dalam segmen MAMA ni..hehe.. Senang je nak join..klik banner bawah ni untuk join jugak jadi salah seorang peserta ye.. ^,^ ngeeee


Tarikh tutup: 30 September 2013

Sekian, Wassalam =)

20 comments:

  1. gud luck :)
    singgah dr segmen yg sama..:)

    ReplyDelete
  2. Salam Cik Yaya...Sori lama tak jenguk ke sini...

    Good Luck Cik yaya..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..
      weee cik lily..lme xdgr khbr dier...
      hehe tq ^_^

      Delete
  3. hai dear....
    mama singgah dan follow...
    terima kasih kerana sudi join segmen mama ye...

    salam perkenalan dari mama...

    ReplyDelete
  4. Singgah bw dari segmen mama.. Gud Luck yer..
    Done follow kat sini..
    Jemputlah singgah dan follow i jugak.. =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    ReplyDelete
  6. hai :) deno datang dari segmen 1st mama! deno done FolloW sini no.1946! ^_^ jemput singgah dan follow sekali blog deno...? hehe... jom ke blog deno --->>> DayangDeno

    ReplyDelete
  7. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen bloglist..ada masa boleh la join nanti.tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  8. salam .. peeka dari segmen mama .. jomm sesama blogwalking n follow bloggers yg turut serta :) peeka dah lama follow yaya ^___^

    peekachumey.blogspot.com

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016