Sunday, 14 April 2013

SHOUT BOX TAKDA KE??

Assalammualaikum w.b.t.

Actually da berapa lama ntah Yaya buang SHOUT BOX tuu..huuu maafla pada kawan blogger yang datang menyinggah kat blog ni, nak tegur Yaya tapi xdapat sebab SHOUT BOX xda. Yaya pernah gtau sebelum ni sebab Yaya tak letak SHOUT BOX tu.. diulangi sebabnya..adalah, Yaya kekurangan masa nak blogwalking balik..so, kesian la pulak kan kengkawan datang beberapa kali tapi Yaya xbkunjung balas pun..nanti xpasal2 orang kata sombong..wuuuu >,<

Dah jarang tengok blog, so, kawan baru yang follow pon, Yaya xtau dorang ada tinggalkan 'nota cinta' kat SHOUT BOX tu..yela..xda masa..update entri pon pantas je..kejap lepas Publish terus kua..esoknya or lusa baru Yaya buka balik..then blokwalking mana yang sempat..maaf sekali lagi pada kengkawan blog yang nak tegur Yaya tapi sebab xjumpa SHOUT BOX, korang pon cam malas je kan singgah sini lg..huuu jangan ler cmtu...

TAPI..Yaya tengah dalam proses nak letak balik SHOUT BOX tu..ok..tapi bukan macam sebelum ni la..then, nak edit blog sedikit demi sedikit..mayb akn ambil masa yang lama la sebab xselalu buka blog ni..cuma datang 'mengelap' sikit-sikit supaya xteerlalu ber'habuk'..haha ^o^ kalau nak Yaya berkunjung balik blog korang, rajin2 la komen dengan Yaya kat dalam entri..Yaya pasti blkwalking balik..! InsyaAllah kalau sempat..hehe.ok.

Sekian,Wassalam =)

22 comments:

  1. Takde shoutbox pon takpe!! Tinggalkan jejak di kotak komen rasanya lagi menarik..hehe.. :) YayA!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Entah Yaya ni sombong la. Hehe~ Gurau je. Yaya ade je komen entri kite. Maceh taw ^^

    ReplyDelete
  3. Pyka kalo yaya tade shout box pyka coment je dkat entry nie lagi snang . Hee

    ReplyDelete
  4. wah lama xjenguk yaya..:) hehehe bagus gak kalau yaya wat semula shout box,leh shout kt situ..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha eleh en.zaxx ni bukn selalu jenguk yaya pon..majuk kang

      Delete
  5. aah dah perasan aritu. nak tanya tp asyik lupa je. okla yaya dah explain ni. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ye..cik na pernh tnye kan.. ^_^

      Delete
  6. dah lama dah perasan. hehe

    ReplyDelete
  7. tak kisah pun takde shoubox..leh je komen kat sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan cik puteri..xde mslh pon..hehe ;p

      Delete
  8. uni pon xde shoutbox..dulu ada,tp sekali terbuang,dah xleh letak balik..huhu

    ReplyDelete
  9. patutnya td refresh dua tiga kali tak jumpa juga shoutbox..ingat line tenet slow..waaaaaaaa shout box tkde rupany..lepas ni yaya letak blk ye

    ReplyDelete
  10. ooo ye ke...padanlah bunda pun perasan juga yaya xder shoutbox..

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum.

    aah, sebelum ni kita pasan yaya pasang shoutbox..dah takda dah,hehehe.

    Cam lana, lana still dlm pertimbangan lagi nak remove shoutbox ke tidak..alasan utama, tak suka shout penuh dgn spam iklan..kita tau camna nak handle diorg, cuma kesian kat blogger baru, yg kurg tahu, terus klik link diorg..senang2 je spammer ni dpt duit.

    Eh, terluah prasaan plak,hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam w.b.t.
      tu la..antra sbb yaya xpsg..huuu

      Delete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016