Sunday, 20 May 2012

SEGMEN: SAYA BLOGGER HOT!

Assalammualaikum w.b.t.

Yaya xtaw ni kali ke berapa Yaya joint GA macam ni...wat entri then ade hadiah misteri semua..huuu dulu time mule2 bblogging mmg rajin...skitla..so, skrang juz nk support kengkawan blogger yg wat segmen2 macam ni..walaupon Yaya taw Yaya bukn logger HOT..hoho ^o^ Anyway Yaya, bile lagi nk wat segmen cmni...???errr...tunggu sponsor...hahaha Well, u,olls semua boleh la tolong support sekali kengkawan blogger ye, macam yang Yaya. Ok, segmen ni akan berakhir sampai 16 JUN 2012-11.59 hehe..ikot tuan nyer blogger yg tulis begitu...



Syarat penyertaan :
1. Mestilah seorang blogger. 


2. Follow blog Chegu Along. (wajib)
3. Klik like pada page Chegu Along. (tak wajib)
4. Pastikan tajuk entri : Segmen "Saya Blogger Hot" by Chegu Along.
5. Copy banner kat atas tu :  "Saya Blogger Hot" dan paste dalam entri anda.
6. Paksa 3 kawan anda join segmen ni. 
7. Tinggalkan link entri anda di ruangan komen di bawah. (di blog Chegu Along ni ye..bukan di ruangan komen blog Yaya ni..huuuu..salah letak link nti xdapet nak monang pape..klo ade rezki la kan.. ^o^)


Dan menurut tuan blogger jugak ade hadiah 5 misteri nk bg..ape hadiahnyer..?tnye Yaya manela Yaya taw...huu..g la tnye Chegu Along sendiri..tu pon lau dia nk gtaw..haha..untuk maklumat selanjutnyer leh la g kt blog Chegu Along sendiri..juz klik kt Banner tu or link Chegu Along kt atas tu..okeyh! Hepi bersegmen! ^o^

Sekian, Wassalam..=)



6 comments:

  1. goodluck awak . eyh laila ad buat freebies header . jemput melawat : http://impianperasaanhidpku.blogspot.com/2012/05/freebies-header-part-1.html

    ReplyDelete
  2. singgah daripada segmen yang sama :)

    http://yqarenaputeh.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016