Sunday, 19 June 2011

MARI KE BUKIT MERAH...^O^

Assalammualaikum w.b.t
Hai u ollss...ni hao ma??hihi

Actually Yaya still ponat lagi..7 jam yang lepas (sekarang kul 10.40pm) baru sampai rumah..balik bercuti with my family..hihi..tapi 2hari 1malam saja la..semalam pagi hari ni da balik..tapi xpela jugak..p wif 1family n also telah menjemput kakak ku n keluarganya di Kedah nun untuk pergi sekali coz my dad pon da booking 2bilik..hihi..Yaya pulak kat sana asyik berpindah randah..kejap kat bilik mak ayah..kejap g lari kat bilik kakak..huhu..maen dengan baby..wahahaha ^o^

Eh..Yaya tak bagitau lagi ye pegi bercuti kat mana??hihi..xjauh mana pon..kat Bukit Merah jekk..Laketown Resort...^,^..<3<3<3 kat bawah ni ada sikit pic yang Yaya masukkan masa g jalan-jalan kat sana..
:
:
:
:
:
:
Bukti Yaya p sini ok..ECOPARK..hahaha ni pic kt dlm..
:
Air terjun mini kt dalam ni...^,^
:
Taw?? =)
:
Tunjuk muke kesian tapi mulut bukn men bisng taw..huhu isk3..
:
Cam pelik je palk Yaya tengok bear ni..xmcm teddy bear Yaya pon..huhu ;p
:
Buaya Tembaga..besa gilerrr
 :
Takot bile landak ni na dekat sambil kembangkan bulu dier tu..teringat citer ZOO ^o^
:
Itik....=D
:
Ikan...er..lupa ;p teruk nyer Yaya nii.. ada lagi besa giler..da mcm ikan duyng kcik plak Yaya tengok..tapi xdpt amik pic sebab xnmpk pon..huhu
:
Burung kakak tua yg pandai..=)
:
Bear Cat....=) ni bulu macam teddy bear...
hihi agak2 bole pelihara kt umah x..?
kan kucing jugk.. ^o^
:
:
:

P dengan famliy kakak ku...
:
Si comel kecik yang hyper-active ^o^

Ok ni je yang dapat tunjuk..memang beshh kat sana..kalo nak tengok lebih kene g kat FB page Yaya ok... ^_^ lepas ni xtaw apa plan g cuti kat mana pulak..hihi harap2 masih ada...ummm ^,^ 
nite u ollss..

Wassalam...

6 comments:

  1. Cik yaya,
    Best la bercuti.msred da lama tak bercuti asik carik duit jer.tah bila nak menghabiskan duit plak.hehe...

    ReplyDelete
  2. hihi..xpe..klo nk g bcti kmpl uet sikit je..xde mslh pon..mcm mak ayh yaya..dari buln 4 plan nk g bkt merh ni..so kmpl la uet..^_^

    ReplyDelete
  3. Laketown Resort tu di mana ya? Selangor / Kedah? XD

    ReplyDelete
  4. ada yaya kte kat kedah/selangor ke..???huhu..
    yaya mean,yaya kan dari selangor..nk g laketown resort tu..yg kat bkt merh perak..pegi pulak dgn kakak yaya yg kt kdah tu..dkt je dgn laketown tu..=)

    ReplyDelete
  5. Sebab Yaya xkata Kedah/Selangor lah sy tanya macam tu, Kedah/Selangor, ehe. Oo Perak. Ok, Noted! d(^^,)

    ReplyDelete
  6. haha..ala mcm la xtaw bkt merh tu kt mne..kan femes..laketown resort tu

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016