Tuesday, 14 June 2011

GIFT FOR N FROM MY BESH FWENZZ

Assalammualaikum w.b.t.
Hai u olls...

Yaya baru blik tadi pegi jumpa member Yaya lepas balik keje tadi...huhu penat sikit tapi xpe..memikirkan bukan slalu dapat jumpa member Yaya. So, Yaya p jugak la jumpa...lagipon nak bagi hadiah kat dia.huhu belated bufday...Yaya terlambat wish kat dia..huuuu..cian dia..marah dia tadi kat Yaya sebab lupa nak wish dia..huuu >,< sygku.maaf taw..ape pon Yaya harap kamo suka hadiah yang dibeli oleh saya itu ya kawanku..hukhuk...

Walaupon Yaya lambat wish dier,tapi time Yaya datang mai je umah dia, dia bagi Yaya coklat..hihi..sebab dia baru balik dari Langkawi..sebelum tu Yaya memang da suh dia bagi Yaya sikit cklat lepas dia balik dari sana..hihi..;p syg,me cih taw bagi aku coklat ni...

 *walaupon kat sini pon ade..tapi disebabkan ko bagi aku cklt ni dari langkawi, i'm very appreciate it dear...lebih2 lagi kt coklat DAIM tu..hihi me cih..lamo den xraso cklat tu..hihi..mmuahh..me cih syg..<3 (bukan senang nk dpt cklt free dari org yg tersyg selain mk ayh..ummm -_- )

Ok ..tu je dari Yaya yg Yaya nak kongsi..hihi..
Wassalam..


2 comments:

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016