Thursday, 19 May 2011

PENATKU DA TAK TERTAHAN

Assalamualikum w.b.t..

hai u olss,selama malam...tengah wat ape tu..sihat x kawan2 ku sekalian..?? ^_^
Yaya?Yaya  ok je kot...cume 2-3 hari ni terasa penat sedikit la..maybe sebab sejak semalam TERpaksa ikot kata manager wat marketing kat Konvo UITM...for booth studio picture for convo..huuu...panas giler kot time nak2 tengahari tu..bayangkan r..aku dahla da retire wat outdoor marketing ni..ponat aku bersusah payah nak mencerahkan semula kulit ku setelah sbulan kje marketing sebelum ni..jadi agen pengiklanan tak kire masa,cuaca n hari...berada di bawah sinaran matahari..silap r aku xbli sunscreen protector..huuu -_-  habis kulit ku terbakar.. !! ni kene wat lagi plak outdoor marketing..tapi tanpa kerelaan plak tu..hari pertama active sikit je..masuk hari kedua da fedup sesangat sebab cuaca terlalu terik..aku ni dahla alah dok bwah matahari..bile panas,bdn aku sume jadi panas r..kekadang nk cakap ngan orang pon xde mud, macam nak marah..huhu ;p msd aku ngn mbr ok..bukn dengan customer.! Di + lagi aku ni jenis dok bawah matahari je bdan mula la rase cam nak demam la..pening la..n so on..em.tapi sius pale aku memang akan pening bile ada kat bawah matahari macam tu..ditambah lagi dkelilingi oleh para manusia2 kat sana..orang konvo la katekan..nak2 plak uitm..beribu kot orang mai..memang aku dok tepi tayang muke je r..xwat sales langsung..haha ^o^

Sok plak last day konvo kat UITM..dorang kan wat 8hari..sok last..maybe akan wat sales lagi sok kt booth..tapi just 1/2 hari je..sebab 1sidang je..=) harap sok sempena hari jumaat..xdela cuaca panas sangat..huhu (amat berharap) -_-..aku nye pinggang da xtahan sangat berdiri lame2..erm..harap pinggng aku ok..nape u olls tanye..coz ade sejarh la psl pingng aku ni..aku penah jatuh terlentng dlu masa kt hostel masa belaja dlu..n masa tu bahagian pungng jatuh dlu..so itu merangkumi pinggang la kan...malam tu plak masa nak tido memang xboleh la..sakit teramat sangat tapi aku xde g klinik..yela..sebab jatuh biase je..bukn path pon..tapi u olls taw la kan mesti akan effect di masa hadapan nanti..mse da berumur..kan..tapi sekarang pon da rase effect..da xboleh nak diri lame sangat..pinggang memang terase sakit sangat..tapi aku tahan je la..nak wat cmne..nk g jumpe doktor, x p2 lg..hmm..harap xde pape..nak kne minum anlene bebanyk kot lepas ni..hoho.. ^o^

Ok lah..itu je aku nak cakap pasal pe yang aku wat arini..wat masa ni sibuk sangat..xdapat nak update blog ari2..hurmmm..tapi akan cube jugak untuk update..hihi ntah sape yang bace entri pasal diri aku ni..haha.. ^,^

p/s: me cih datang baca entri n blog yaya =)

4 comments:

  1. Selamat pagi!!!!!
    sihat tak hari ni???
    lulu datang sini up-trafik *wink

    ReplyDelete
  2. hi cik lulu..lmbt plak yaya reply komen lulu..
    sht je..lulu siht...? tq sudi singh blog yaya.. =)

    ReplyDelete
  3. yaya... sama la kte, dulu masa zaman memuda, org sll jatuh... jatuh sume tahap terduduk la... sok ngandung msti effect lebih kan... minum hi goat la ya, dpt pahala 1x... ikut sunah nabi... hu3... miss u... =)

    ReplyDelete
  4. huhu,..yeke..ok2 t yaya kne cri tu hi goat tu..huhu

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016