Tuesday, 24 May 2011

MELEPAS RINDU SUDA..HOHO

Assalamualaikum w.b.t...
hai u olls...pe habaq?sihat ka?hihi

So sad..Yaya baru nak update entri..citer untuk ahad lepas..huhu..ahad tu nak update xsempat penat cangat berjalan seharian dengan gurlfren tershayunk..semalam pon same..cuma dapat o9 n blogwalking kejap je singh jumpa kengkawan blog ni..bc entri 'deme'..huhu btol ke eje... ;p

Beshnyer ari ahd lepas..baru je melepas rindu pada gurlfren ku yg sorang ni..nak taw sape? ni haaa..
:
:

nahhh...comel kan dier..tgok la kawan sapa..haha ^o^..xdela..guro je..jgn mara ea cik Non.. ;p..lama giler xjumpa..kali terakhir jumpa pon..ermmmm..jap ea..aku pikir..bile ekk.............. -_-? xingat la plaj..huhu..ni menunjukkan memang lama r xjumpa..susah nak jumpa sejak lately ni aku bz dengan study n keje..so and her...bz kje n ehem2 jgk..haha..Cik Non2...erm..

Dapat jumpa ahad pon walaupon sehari je..kire ok la..lame memendam rindu..haha..tayunk dier shangat2..sebanyak yg dier sygkan aku..haha..syg aku kerr??erkk ;p haha..xpe yunk..aku taw ko syg aku kan kan..huhu nk sedpkan ati..

Ahad tu memang berbelanje sakan gak r bagi aku..tapi bukan aku la..dier la..dah tu..nati mgu ni nak g shoping lg ngn BF nyer la..huuu suke la ko yunk..nk g honeymoon..awal2 lg da g..itu je la kje ko..duet bnyk g honeymoon..hihi jgn lupa blikan ole2 utk aku kat sane nanti yunk..aku nak coklat DAIM..hihi ^o^ 
Hm...berbalik citer dalam Mid tadi, aku ni takat cuci mate..window shoping je r..huhu..xckop uet la katekan..meng syg giler r plak time tu Body Shop wat sale giler..syg kot aku dpt tgok n rase 'TESTER' dier jek! haha..aku taw..itu kebiasaan yg kowang pon wat gak kan kan kan for gurl lark..boy xtaw..hihi

Tapi paling syiok sepanjang kua tu aku xde kua uet cangat...deme je yg kua uet blnje aku..huhu..almaklumla-aku kan xkeje lg..hihi..then balik tu plak singgh Damansara pekene makan kue tiaw..perghh! memg sodap la den raso! Tapi sodap biase je la..xde la sampai aku teringat2 kue tiaw deme tu..huuu..me ksh kat kak nanaj yg blnje aku mase tu..^o^ Ok..sampai sini saje..harap nyer boleh jmp ko lg yunk kalo ade kesempatan... ^_^

p/s: kita kawan dunia akhirat ye sygku..insyalh.. ^_^

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016