Monday, 2 May 2011

AKU 'LIKE' SEBAB RAMBUT...^O^

Assalamualaikum w.b.t...
hello kawan2..hihi...pe habaq?baik ka?hehehe....mesti pelik korang pehal la si yaya ni tetibe tanye khbar sume ni ade pape ker?..macam ade muslihat...heeee jeng jeng jeng...! heheh xda pape la..Yaya saje je nak tanya..betull..ikhlas... ^,^ ssss....

Korang2...nak tanya..ingat tak pasal yang Yaya penah belajar kat 1 make up class ni..?? xingat? xpela.. KLIK SINI yer..
Hihi..bukan ape..class make up tu bukan takat make up class semata2...tapi jugak dier actually sedang menganjurkan satu CONTEST..da klik tak? Paham contest dier tu camana? Xpaham? Cmni, lepas make up tu dia ada amik pic setiap peserta yang join..then dia akan post kan pic2 tu sume kat FB untuk u olls sume 'like'. Then, 'like' yang terbanyak akan di shortlist kan seramai 30 orang. Yang terpilih, akan dapat free trip to Hong Kong...wahhhh...Yaya xtringin pon nak g tapi kalo dapat free personal make-up course pon ok jgk..hihi..

Korang...support la Yaya dengan klik 'like' kat PICTURE YAYA yer..Yaya sangat hargainye..Taw x cmne nak klik like tu? Kalo xtaw Yaya gtaw yer..mula2 korang klik kat atas ni tulis picture yaya, pastu mula2 kene like page SENSE & STYLE tu dulu baru leh tengok pic..then bile korang da like page tu, korang bleh nampak kat wall page tu ade tulis 'Group 2 (Times Square & Klang)-klik, pastu korang leh nampak Yaya kat bawah sekali-last..huuuu..cian Yaya klik la banyak2 ye..tolong Yaya pomote skali..;p

Hehe..tapi kalo u olls nak taw..Yaya xklik 'like' untuk make up Yaya tu sebab Yaya xnmpk lawa pon..tapi klik 'like' sebab rambut Yaya yang sangat vogue! uh! hihihihi suke sangat2!! Jadi kalo korang agree dengan Yaya yang rambut Yaya sangat vogue! korang klik la 'LIKE' ye.. ^o^ me cih!!

KLIK PIC UNTUK LIKE =)


2 comments:

  1. yaya cantik lar ;)
    x make up pun dah cantik..ikhlas ni bukan bodek..

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016