Friday, 29 April 2011

UCAPAN YANG TAK TERUCAP..

Assalamualaikum...hello...

Hey u olls...pe khabar..hhu tetibe lak tanye khabar ni pehal lak..hihi..xdela actually Yaya tulis entri ni tengahari..Yaya tengah rehat sebelum nak masuk kelas jap lagi...hihi..Hari ni hari last kelas teori kat GFSS..n tak tawla nak cakap camane sedih atau gembira pon ade kot....gembira sebab berjaya tamatkan kelas 2buln teori tapi masih ade 2buln lagi praktikal la..dan sedih sebab xdapat jumpa lagi kawan2 dalam kelas yang lain..dan hari ni hari last kita bersama..sepanjang 3hari last ni..dari rabu sampai jumaat asik makan free je dari Mr.Paul..our principal..hihi =) aku yang nak berdiet pon xjadi diet..tapi still cover lagi la..xde makan banyak sangat... ^o^

Ucapan aku yang tak terucap tadi saat bila nama aku disebut untuk bagi ucapan plak..hihi..tak banyak tapi apepon aku harap kawan2 xlupa sesama sendiri..kalo terjumpa kat luar tu tegur2 la taw...aku ni..walaupon xbanyak cakap dalam kelas tapi xbermakna aku sombung..aku xsombong taw.. =D tapi kalau terjumpa xdapat tegur at least senyum k..tapi nak ingatkan jugaklah aku ni rabun..kadang2 tu orang depan aku xsampai 3meter pon aku ni xnampk sangat..kalo aku xpakai crmin mta atau contct lense, kalo korang nampk aku tapi xsenyum tu bermakna aku memang x perasan korang taw...bukan wat2 xnampak..hihi..nanti orang kate aku sombong dah..padahal aku ni rabun..;p huuu..nasib bek leh bawak kete lagi..da siap crmin mta dlm kete tapi jarang pki..nampk cam nenk tua..ish! ^,^ 

Lagi, aku nak cakap yang korang memang best r..walaupon kita kenal 2bulan je dalam kelas tapi masing2 rase selesa..xdela macam xnk bertegur spa ke..ape ke..kan..aku pon xtaw r dari dulu sampai sekarang kalo aku pegi masuk ssuatu tmpat, macam kat sek mennegh ke,kolej ke ataw kat tempat keje, atau p kursus,memang akan jadi happening..ceria..dan memang masuk la dengan aku senang cakp, kire macam xpenah aku dapat tempat yang so serius sangat, bukan mksud nak men2 tapi kita hidup ni kenela ceria2 sikit..xmaula jgk snyp mcam tengh berkabung..serius je kje..kan..hihi so aku amat bersyukur sangat..lagipon, aku ni dahla pendiam,kalo p sesuatu tempat yang snyap je pon mmg hancur la..mlt ni agknya memg susah nk buka..kot..hihi..

Akhir kata dari aku, semoga kita akan dapat berjumpa lagi dan harap masing2 dapat kje yang bagus..wat kje elok2..n xmelupakan sesama sendiri..always connect with each other ok frenzz..luv u olls larh..! <3<3<3<3 ok da..nak masuk kelas balik..jangan nangis lagi macam pagi tadi suda..huuu.. -_-'  bubye..
wslm...dari YAYA.. =)


6 comments:

  1. ha3... terbaik la yaya... tp np la korg suke pilih pic yg mmg org nmpk sgt huduh... tp x pe la still cute... hua3... k yaya... keep in touch... take care... luv u...
    ~k.aya~

    ReplyDelete
  2. hihi ala kak aya ni...sume pic ok je..xde yg xok taw.. =)luv u too

    ReplyDelete
  3. luv u more. ho3...
    ~ k.aya ~

    ReplyDelete
  4. kawan2 time skolah n study mmg besh..
    nanti bila sume dah keje,..
    sangat susah nak jumpa kan!!
    wee!!
    tetibe rindu gak kat kengkawan sume..!!


    ☆┌─┐ ─┐☆
    ☆│▒│ /▒/
    ☆│▒│/▒/
    ☆│▒ /▒/─┬─┐...hye!!hye!!..
    ☆│▒│▒|▒│▒│ ..peace....
    ┌┴─┴─┐-┘─┘
    │▒┌──┘▒▒▒│
    └┐▒▒▒▒▒▒
    ♥ salam singgah dari mummyweiyda♥
    ♥ eppy blogging ya!!♥

    Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016