Thursday, 28 April 2011

SANTAI BEN ASHAARI: KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

Nak join klik pic atas ni k..
Assalamualaikum.....

Kenapa Yaya jadi blogger...?? Actually Yaya sendri xpasti samada Yaya layak di gelar blogger atau tak becoz of errr...kalo tengok blog Yaya pon taw kot..Yaya xreti sangat coz baru lagi..xde spae bagi tunjuk ajar untuk buat blog n wat dier btambah menarik..tapi ape yang Yaya taw,Yaya start tulis blog bile tengok ada rakan internet yang lain cam active je dalam blog ni..banyak yang mereka share..tentang diri sendiri, tentang orang2 disekeliling mereka, bout entertainment, health dan banyak lagi jugak..kira berkongsi pengetahuan la..dan Yaya rase nak jadi macam tu jugak..tulis blog, lebih kepada untuk share with all fren tentang segala apa yang kita tahu..yang mungkin boleh menjadi ikutan atau pengajaran..samada kenal atau tidak n of course untuk menambah kenalan yang boleh bertukar dan berkongsi pendapat..sharing is caring.. <3<3<3 n always remember- There is no stranger in our life, just a friend you haven't meet yet!- ^,^

12 comments:

  1. adik..kita sama2 belajar k ;)
    eppy blogging..

    ReplyDelete
  2. salam.. femes kan abg ben kita nih.. hehe..

    ReplyDelete
  3. saya jadi blogger sebab minat menulis. merapu pun merapulah. tetap nak menulis dalam blog.dah hampir 4 tahun mengarut dalam blog.hahahaha

    ReplyDelete
  4. Hello,
    Msred suka berblog ni sebab dapat kawan baru.hheeee

    ReplyDelete
  5. Pinky Mummy-hihi..yup2.. tq mummy

    ReplyDelete
  6. Lizz-hahahaha ^o^ xpe..aslkan minat..

    ReplyDelete
  7. terjah sini..nak tau knp awk jd seorang blogger..huhu..rjin singgh la blek..

    http://zonesaye.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016