Thursday, 14 April 2011

HAPPY INDIANS NEW YEAR!!!


Wahhhhh!!! Besh k0wt hari ni..kami satu kelas sambut new year for indians people! ^O^ xpenah taw sambut sebelum ni..tahun ni aku baru dengar..huhuhuh ;p Memang besh bile dapat wat banyk aktiviti same dengan sume kawan2..n yang paling penting dapat merasa masakan kaum India yang xpenah cuba+makan sebelum ni..shedapp...manishhh!! hikhikhik =D

Anyway tengoklah hasil seni kami di atas ni buat kollam betul ke ejaan ni??huhu kat atas ni. Gambar di ambil bila lampu dimatikan..sume hasil dari kumpulan2 lain pon nampakk cantik2... =) besh...tapi bile time lilin tu dah di tiup aku hampir nak sesak nafas..asap lilin banyak sangat...!! hukhukhuk batok!  ^o^

Semasa dalam proses menyiapkan-dari kumpulan lain..heeeee =D

Inilah hasil kumpulan kami semasa lampu dinyalakan.Belum tutup lagi. G for Genius, F for Future, S for Studies and C for Center (lepas tu da ditukar C tu jadi S for Services..hihi

Ni ahli kumpulan kami - Dari kiri aku, Ikin, Yunie, Puspa n Rangini =)

Ok,sampai sini saje...ni sume adalah kenangan2 kita kat GSFS...n this is the last month..huuu...xsabar nak tunggu g trip plak lpas ni..hihi untuk mencipta 1 lagi kenangan... ^_^ <3<3<3


4 comments:

  1. (Nazirah)
    laju dia update blog..!!
    banyak kenangan..lagi2 dr xpnah dgr yaya gelak..
    lama2 boleh dgr..ahahah:)

    ReplyDelete
  2. suke2... yaya jgn pandang org macam 2... neves ar... hu3... (^_^)... hope our friendship will long forever... =)~k.aya aka k.yang~

    ReplyDelete
  3. hehe..bia la kak aya..suke tengok kak aya.. ^o^

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016