Monday, 26 September 2016

#MYCYBERSALE2016 IS BACK!!

Assalammualaikum.

Hi olss..Yaya nak update lagi entri.. ^o^ now nak announce pula tentang #MYCYBERSALE2016 yang bakal berlangsung selama 5 hari bermula 26 SEPTEMBER 2016 - 30 SEPTEMBER 2016 (if not mistaken la..hehe). Dah start la hari ni weii!! =p

Anyway, pernah update juga mengenai #MYCYBERSALE ni tapi tahun lepas la. Bagi sesiapa yang da terlepas peluang waktu tahun lepas, dan yang nak shopping, [almaklumla waktu hujung bulan. Dah gaji kan.hikhik.] Masa untuk menghabiskan duit korang >p ,ini lah masanya korang shopping online.

Kat bawah ni antara #MERCHANTS yang participate dalam event #MYCYBERSALE2016 kali ni:






Rambang mata weyh kalau korang tengok..adeii habis la duit hakak macam ni.Ehh. Yaya, please behave!! Beli apa yang perlu sahaja ok! haha. Korang pun sama tau kalau nak beli online tu beringat sikit ^o^. Ni baru separuh merchant, untuk list penuh, korang terus je klik ni ---> #MYCYBERSALE2016

Happy Shopping! =p
Sekian,Wassalam =)

28 comments:

  1. Replies
    1. last day cybersale baru g tgok suki..time tu bru msyuk..huhu >,<

      Delete
  2. Wahh ada sale.. boleh la terjah pasni..

    ReplyDelete
  3. tgh shopping la nie sempena mycybersale hihihi

    ReplyDelete
  4. Memang boleh jadi glier shopping kalau tengok mycybersale ni

    ReplyDelete
  5. Menahan diri dr pergi tengok semua website tu, takut lupa diri haha. Shopping kat Cosmoderm je hehe

    ReplyDelete
  6. Banyaknyaaa, tapi kite penganggur pula..hadoih...

    ReplyDelete
  7. fuhh nasib tak terjebak. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. borong PDI tak? hehehe nina terjebak juga 😅😅

      Delete
    2. xdak pun nina..hehe sibuk update pasl ni tp xde sopping pon..internet xdak..huuuu

      Delete
    3. yeke.. yaya xnk try pkai P1 wimax. nina pkai yg rm 52 sebulan tu je mampu.

      PDI skrg kualiti mkin teruk. baju banyak yg pendek2. bila tunduk nmpk punggung 😑

      Delete
    4. P1 tu bole dibawa kemana2 ke cik nina?

      Delete
  8. terlepassssssssssss dh.. huhu

    ReplyDelete
  9. org pompuan laa yg plg suka bab2 ni hahaha

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016