Wednesday, 18 May 2016

KUIH RAYA 2016

UPDATED JULY 2016 : SEMUA TEMPAHAN KUIH TELAH DITUTUP.
HARAP MAKLUM! 
*tunggu tahun hadapan ye*

Assalammualaikum wbt

Lamanya Yaya mendiamkan diri di BLOG ni..huhu..da mula berhabuk..fuhhhhhh kasi tiupppp sikit ^o^ Maaf. Baru start work kat tempat baru. Kelam kabut sikit + busy .

Anyway, Yaya ada buat projek baru untuk Ramadhan yang bakal tiba ni..yezzzaa. PROJEK KUIH RAYA 2016!! hiks! Dijamin SEDAP + MURAH. Tahun ni start awal. Bulan Syaaban dah start. Tak mau jadi macam tahun lepas. Bulan pose baru nak jual. Customer Yaya order pon banyak tak dapat sebab da habis stok... >,< InsyaAllah tahun ni start awal jadi dapatlah penuhi order korang2 yang nak order nanti..InsyaAllah. Syarat nya kena lah order cept tau. Kalau lambat, tak dapat den nak tolong..huhu

Yaya buka order bermula 18/5/2016 - 12/6/2016 sahaja. Jadi cepat2 order. Khas untuk orang2 KLANG & SHAH ALAM. Syarat untuk PRE-ORDER mudah sahaja (FOR SERIOUS BUYER ONLY):

1) Deposit RM10 untuk setiap kuih @ 50% dari jumlah kuih. (kami ambil deposit sebab tidak mahu menanggung kerugian jika ada yang sesuka hati cancel order last minit)

2) COD cuma cover area KLANG : GM Klang, Harbour Place, Bukit Raja, BBK & Centro. Untuk SHAH ALAM : Padang Jawa, Shell/MCD Sek.7 & sekitarnya, Sek.9 - Sek.20 sahaja. Selain dari kawasan di atas kami boleh hantar tapi ada CAS PENGHANTARAN ye.

3) Setiap customer yang beli 5 balang kuih keatas akan dapat PERCUMA 1 BOTOL BESAR minuman ringan (pelbagai perisa).

4) Boleh beli borong dengan kami. Dapat harga lebih murah. Sila WhatsApp Yaya untuk tau lebih detail pasal ni ye. ^_^

5) Kuih akan mula kami edar pada tarikh 20/6/2016 dan ke atas.

Sila cuci mata lihat kuih-kuih yang ada ye. ^_^




















Updated terbaru kuih (26/5/2016):



Murah2 kan kuih Yaya jual ni. Susah tau nak dapat HOMEMADE kuih yang sedap dan murah macam ni.Harga semua tak sampai RM30 pon,kan??! Kuih-kuihnya pon sangat NYUMMY tul tengok ^o^. Lagi NYUMMY kalau dah rasa tau. Hampir semua kuih Yaya rasa dah. Memang takda yang mengecewakan.tau! So, buat korang yang mungkin nak cuba dulu, boleh la beli 1 jenis kuih dulu untuk try. Kalau memang kena dengan selera korang boleh beli banyak, bagi kat mak ayah ke, sedara mara ke, kengkawan ke...

Ok. dan last but not least sesiapa yang baca POST Yaya ni, tolong VIRAL kan ok.Pada kengkawan or sedara yang nak beli or tengah cari kuih tu, meh order ngan Yaya. MURAH + SEDAP! Apa-apa boleh WA Yaya. Jangan komen kat entri Yaya untuk tanya tau sebab Yaya akan jarang tengok.huhu..jadi nak cepat boleh whatsApp Yaya je.

Sekian,Wassalam =)

16 comments:

  1. murah2 je kuih yaya jual,sedaplah pulak tengok

    ReplyDelete
  2. Bagussss..menambahkan income di bulan puasa kan..Chaiyok-chaiyok dalam perniagan tau Yaya..(^_*)..

    ReplyDelete
  3. Hi yaya! meleleh tengok kuih raya ni semua. Mesti meriah je hari2 buat kuih raya nak siapkan tempahan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi azlee..hehe
      yaya xbuat la..yaya ade supplier sdri =D

      Delete
  4. Banyak jugak koleksi kuih raya yaya nie.. good luck

    ReplyDelete
  5. Wah! projek kuih raya...semoga berjaya...

    ReplyDelete
  6. Obat Diabetes adalah obat yang banyak dicari oleh masyarakat. Pada umumnya masyarakat yang mencari Obat Diabetes adalah masyarakat dari kalangan umur 30 tahun ke atas. Banyak yang mencari Obat Diabetes dari Obat Diabetes yang mengandung zat kimia, dan tidak sedikit masyarakat yang mengkonsumsi Obat Diabetes dari herbal. Tetapi jika Anda tidak puas dengan Obat Diabetes yang Anda konsumsi, saya akan memberikan tips untuk memilih Obat Diabetes yang ampuh.

    Jika Anda mengalami gejala-gejala seperti sakit, atau kesemutan pada persendian, segeralah melakukan pengobatan. Sekarang saya akan memberikan tips memilih Obat Diabetes. Jika Anda mencari Obat Diabetes, pilihlah Obat Diabetes yang alami tanpa zat kimia. Ramuan herbal Obat Diabetes sangat efektif untuk Mengobati Diabetes. Selain itu carilah Obat Diabetes dengan kualitas terjamin, dan berkhasiat tinggi.


    Sekian tips mencari Obat Diabetes, semoga info yang diberikan mengenai Obat Diabetes dapat bermanfaat.


    Sumber: http://obatdiabetes.toko-gumilar.com/ | http://obatuntukdiabetes.id/

    ReplyDelete
  7. tauuuu...hehe! selalu nampak update kuih raya dari yaya kat fb dan ig ;) terliur tengok...

    ReplyDelete
  8. hmm ngiler jadinya, heheh dan bisa nambah income ni......

    ReplyDelete
  9. Hai yaya...salam ramadhan terliur pulak tgk kuih raya heheheh good luck dlm biz...:)

    ReplyDelete
  10. blog sy lagi banyak habuk.. mai laa tiup, hikk..

    yaya, rajinnya update.. klau sy sempat update biskut kt fb jaa ^^

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016