Thursday, 14 April 2016

GIVEAWAY BLOGGER UTARA BERNILAI RM500

Assalammualaikum wbt. Last day. Yaya nak join jugakk.heheeh Mana tau ada rezki kan.. ^_^ Aminn..Ada sesiapa yang tak join lagi?? Mehlaaa..join Yaya. Jadi last minit orang2 yang join GA ni..huhu =p


Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung seperti Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Ahli Blogger Utara terkini adalah seramai 20 blogger dan sebahagian daripada blogger ini merupakan penaja kepada Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini . Blogger tersebut adalah


Bersempena pencapaian 1000 liker di Page Blogger Utara di facebook, beberapa blogger dibawah komuniti ini bersetuju menjadi sponsar sebagai penghargaan kepada sesiapa yang bertuah dengan menyertai Giveaway ini. Hadiah adalah berbentuk wang tunai untuk 20 pemenang bertuah.

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)
Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)
Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)
Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)

Marilah memeriahkan giveaway kami yang bermula
1 April sehingga 14 April 2016
dengan klik link di bawah ini

Semoga berjaya buat semua yang terlibat.. =D Aminn..

17 comments:

  1. semoga ada rezeki untuk yaya ye

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana sudi turut serta. Semoga berjaya ^-^

    ReplyDelete
  3. Terima kasih kerana sudi turut serta. Semoga berjaya ^-^

    ReplyDelete
  4. Blogwalking dari GA yang sama....jemput tengok video anak mommy main bola kesayangan dia TEKAN : ((Abam main bola )) Lepas tu minta like sekali..kalau rajin tinggallah jejak sekali yer..terima kasih…

    ReplyDelete
  5. Terima kasih kerana sudi turut serta. Semoga berjaya ^-^

    ReplyDelete
  6. Yaya tau x kita menang GA ni tp rezeki xmenyebelahi kita...;-(

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016