Thursday, 25 February 2016

BAJU PERNIKAHAN KU..? Opss!

Assalammualaikum w.b.t.

Baca tajuk entri....Oppss!! Yaya dah nak kahwin ke??ahaks! Kahwin yeee...cer habaq mai sapa calon tu..Yaya pun nak tau juga..agagaga ^o^


*SERIUS CANTIK weyh!! <3 *

Adeii..belum lagi la..huhu..saja je nak tunjuk baju ni..kot2 'BAKAL SUAMI' tu tengok kann..senang la citer nye..hahaha =D

Korang rasa camne? Cantik kann.? Dari tudung sampai baju memang perfect..CANTIK + MENUTUP AURAT tapi lagi bertambah perfect bila digabungkan dengan NIQAB..MasyaAllah! Tetiba rasa tak sabar! EHH...heheh =p (macamlah dah nak kahwin..huuu)

Tapi jangan salah faham, nak pakai baju camni bukan niat nak menunjuk kat orang..baju ni Yaya wish untuk dipakai hari pernikahan nanti..dengan mini pelamin (kalau ada,kalau takda pun ok je..tengok bajet ada atau tak masa tu..hikhik) 

Dan fyi, SANDING di atas pelamin yang grand2 tu takda dalam LIST waktu hari besar Yaya tu nanti..haaaa SAVE BAJET hakak uollsss! ^,^ Jadi rasanya takda lah melampau sangat kan nak wish pakai baju macam dalam gambar kat atas ni di hari pernikahan Yaya nanti kan kan kan?? ^_^

Ok.Tu je nak tunjuk and beritahu uolss pasal baju ni..hiks! Yela mana tau ada yang plan or memang nak wedding tu,belum pilih lagi baju apa nak buat or pakai, boleh la try wat@cari baju macam dalam gambar atas ni ye..CANTIK + MENUTUP AURAT..Mesti cantik korang pakai..haihh..nak tunggu turn Yaya lama lagi nampaknya..coz tak nampak tanda2 orang nak masuk minang. LOL >p

Note: Gambar ni Yaya ambil dari seorang rakan dalam FB..yang punya niat yang sama, buat baju pernikahan nya seperti itu + NIQAB..SubhanaAllah. ^_^

Sekian,Wassalam.. =)

4 comments:

  1. Suspen je yaya ni tau...huhuhu...insyallah adalah tu pasangan nya

    ReplyDelete
  2. Cita2&angan2 tu xslh yaya, Nikah Cikna ritu xbnyk yg diy semuanya sebab faktor masa&keadaan....;-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe..aslkan selesai yg wajib cikna ^_^

      Delete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016