Thursday, 1 October 2015

CYBER SALE 2015!!

Assalammualaikum w.b.t.

KORANGG!! Siapa yang minat ONLINE SHOPPING???!! Untuk sesiapa yang tak tahu lagi, sekarang sedang berlangsung CYBER SALE!! tau! Apa tu CYBER SALE?? Seriously tak tahu ke??

#MYCYBERSALE adalah Jualan Murah Dalam Talian Terbesar di Malaysia yang disertai oleh peniaga-peniaga 'online' yang popular dan menjual dalam masa yang sama. Memberi potongan harga yang 'giler-giler' dan servis penghantaran percuma daripada para peniaga dalam talian yang menyertai event ni pada pembeli yang meminati pembelian secara dalam talian ni..

FYI, event ni di organized oleh Multimedia Development Corporation (MDC) dan disokong oleh Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, operasi dan Kepenggunaan (KPDNKK),CyberSekurity Malaysia dan SME Corp. Malaysia. Wahhh this mean, laman web jualan dalam talian ni memang dijamin selamat ok.korang jangan risau. Kalau ada apa2 yang mencurigakan,korang just report je. ^,^

Lama giler Yaya tunggu time ni..coz Yaya one of the online shopping user, kalau ada SALE macam ni memang Yaya akan grab nye la. Bukan senang. Kalau tak silap dalam setahun cuma ada 1 @ 2 kali je kot...dan CYBER SALE kali ni telah mula berlangsung dari
28 September 2015 - 2 Oktober 2015 je. 
Means sampai ESOK je!  huuu

Lagi satu, tak semua website online ni ada wat jualan ni...korang boleh layari laman web yang organize event ni (mycybersale.my). So,Yaya ni suka juga sesaja nak cuci mata..huhu. Antara laman web online shopping yang join event ni adalah




Ada banyak lagi laman web yang turut serta dalam Jualan Dalam Talian terbesar ni..korang boleh tengok je kat laman web yang Yaya bagi kat atas tadi ye...korang..kalau nak shopping tu pon kena beringat juga tau. Just kalau boleh beli apa yang PERLU dan PENTING je..jangan membazir tau..hehe..ok la.so,apa tunggu lagi,.
Happy Shopping! =p
Sekian,Wassalam =)

11 comments:

  1. takmau masuk website tu sbb nnt sure mcm2 nak beli. tgh bajet ni, hp buat hal plak. sobsob

    ReplyDelete
  2. baru nk berCYBER SALE.. dh abis dh, huh..

    sori baru sempat singgah sini.. smoga hepi2 slalu, yaya ^^

    ReplyDelete
  3. terimakasih banyak, sangat menarik sekali

    ReplyDelete
  4. terimakasih banyak nih sangat menarik sekali

    ReplyDelete
  5. wah, excitednya cik yaya.mesti gila2 shopping

    ReplyDelete
    Replies
    1. window shopping jer cik nabila ^,^

      Delete
  6. kaki shopping online mesti pitam ;-)

    ReplyDelete
  7. sy ada grab pobling + jus blender masa my cyber sale hari tu.. berbaloi-baloi..rambang mata! :)

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016