Saturday, 9 May 2015

JUZ LUCKY DAY!

Assalammualaikum w.b.t.

Alhamdulillah. Selesai event hari ni..Tak lama pun. Pergi jam 8 pagi, balik dalam 10.30 - 11 camtu je. So far event berjalan lancar, bagi Yaya la..xtau la depa yang uruskan event ni kan..hehe eh, jap event apa Yaya sibuk bagitau ni..?? Lau entri sebelum ni Yaya ada updated..korang tengok la event apa..haha

Well, yang masuk acara ni pun cuma staf TNB Port Klang dengan ahli keluarga je. Yaya xde kena mengena dengan TNB tapi dapat masuk coz member yang masukkan nama..heeee =D dia tau Yaya ni suka aktiviti cenggini tu yang dia suh Yaya join..mana tau ada luck..lau tak pun juz for fun je.. ^_^

Jarak larian cuma 3KM je..Banyak kategori walau yang join xdelah sampai ber-rat-rat..(ratus =p) heeee Tapi ok la..kira peluang untuk menang tu tinggi la kan..^o^ Termasuklah kategori yang Yaya masuk ni..Kategori Wanita Terbuka juz yang masuk cuma 30++ orang je..agak2 korang Yaya ada peluang untuk menang tak??? huuuu

Cuci mata sat tengok pic yang Yaya sempat amik kat bawah ni k...
Arrive here...! ^_^
Baju tema warna HIJAU..hehe jangan tanya kenapa hijau..i uolss also don know..haha
No.4012 tu la member Yaya yang 'heret' Yaya untuk join event depa ni...coz she's one of TNB staff..=)
Menunggu waktu penyampaian hadiah.. =D
Sessi COOL DOWN..... 
Aiyohhh..layan POCO-POCO satt...hihi..
Sempoi betol depa semua ni.. ^o^
Antara hadiah yang disediakan...basikal tidak termasuk..haha
(Yaya hampir tertipu..ingatkan ade adiah basikal ^o^)
Jumlah hadiah?? huuu Okla tu..bersesuaian dengan jumlah peserta...hehe =p
Sessi penyampaian hadiah =D

Dan sampai di kategori terakhir
'KATEGORI WANITA TERBUKA'
and the winner is goessss tooooo...............
YESSS..!! MEE!!! ahaks!
Alhamdulillah..luck for today...ngeeee xde orang nak amik pic saya, saya SELFIE la sendiri..huuuu =p
Suka join event cenggini..macam event yang Yaya join sebelum ni macam kat entri > NI < , xde luck untuk menang..hampir 5k yang join kot...huhu so xpelah, juz have fun...+ coz it's a healthy activity..GOOD FOR YOUR HEALTH...akhir kata, jadilah rakyat Malaysia yang mengamalkan GAYA HIDUP YANG SIHAT! ye! ^,^

Sekian,Wassalam =)

20 comments:

  1. wahh seronok.. tahniahhh :D

    ReplyDelete
  2. tahniah yaya!!!!!! tira kalau jogathon camni confirm semput. huhu.

    ReplyDelete
  3. Salam. Hee tahniah sungguh menang ;p

    ReplyDelete
  4. best nya join aktiviti gini..jeles

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...

    Alahai cantik nyer cik yaya dalam pic selfie yg last baju hijau tu...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. WAALAIKUMSALAM...
      ahaha da berpoluh2 tuucntik ape nye ^o^

      Delete
  6. Tahniah Yaya!

    hadiah cabutan bertuah sangat menarik hehe :D

    ReplyDelete
  7. 44 pemenang dicari!!!

    Antara hadiah2 yang bakal dimenangi:
    - Kain Batik Sarawak - 1 pemenang
    - Kain Pelikat - 2 pemenang
    - Minyak Angin Aromaterapi Fresh Care / Safe Care / Javaspa - 1 pemenang
    - Pin Shawl - 2 pemenang
    - Blause - 1 pemenang
    - Skirt Labuh Lcyra - 1 pemenang
    - Cash RM30 - 1 pemenang
    - Cash RM10 - 2 pemenang
    - Topup RM10 - 3 pemenang
    - PVC Keychain - 30 pemenang

    Jemput join segmen bagi yang belum join jika sudi.. "SEGMEN : Ucapan Hari Lahir Buat 'Si Lala' Pada 13 Mei" Tq..

    Jom terjah entry terkini "Namie Eshoppe - Kurung Moden Airis"

    ReplyDelete
  8. Rajinnya yaya join aktiviti berfaedah macam ni =)

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016