Friday, 8 May 2015

GET READY FOR TOMORROW!

Assalammualaikum w.b.t.

Giler weyhhh..1st time dalam hidup 1hari TAK TIDUR! Last bangun tido hari Khamis jam 5pagi..p kerja cam biasa, balik uma kul 7 lebih (malam) sebab menunggu hujan teduh masa tu..nak dekat kul 7 baru gerak dari office..huhu nasib la office dengan rumah tak jauh mana..sampai uma pun leh terus berbuka..heee

Malam keluar tegok midnight movie..sebab esoknya (hari ni,Jumaat) xkoje...ambik cuti coz nak uruskan kereta ni... huuuu balik tgok movie g merewang ngan member Yaya sat sampai uma nak dekat subuh..hoho amboi berjalan sakan! Tapi pelik gak memang xde rasa ngantuk masa tu..sampai laaa ni hari Jumaat jam 10p.m lebih baru mata ni ada rasa ngantuk yang amat. Tapi kejap2 jadi aktif balik cam sekrang,sempat plak taip entri ni ha...hahah..
Excited kot esok Yaya ada join JOGATHON anjuran TNB Bukit Tinggi, Klang..hehe hope dapat bangun esok..haha ok la Yaya nak g rest. Cian kat mata, cian kat badan..esok nak aktifkan diri balik..wish me luck ye! ^o^

p/s: yang penting have fun..heeeee =p

Sekian,Wassalam =)

4 comments:

  1. gud luck, yaya ^^

    *x nantok tu dh mcm hset pakai powerbank plak, hikk...

    ReplyDelete
  2. seronoknya lah kan? tira memang tak berkesempatan lah nak join aktiviti gini. keadaan kesihatan xmengizinkan. setakat lari2 anak tu bolehlaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe yela..ikut kshtn kita jgk..
      lau mampu ok la..lau x,jgn pksa diri ^_^

      Delete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016