Tuesday, 13 January 2015

BR1M 2015

Assalammualaikum w.b.t.

Baru semalam baca and komen2 kat page Cik Puteri pasal BR1M ni hehe. Sebenarnya takda niat langsung nak cek akaun balance Yaya kat bank tapi sebab tengah kerja hari ni, nak kena try login bank online so Yaya pergi la buka sekejap. Tetibe rasa sedikit terkejut nampak akaun balance naik ..haha (drama betul =p) dalam hati da macam2 fikir mana pula datang uet yang masuk ni kan..dapat elaun ke.hiks!

Pergi cek jap transaction rupanya sumber daripada sini........
ohhh ok..-ALHAMDULILLAH-
Ada juga wang tambahan..almaklumlah memang tengah sedikit kering..bulan lepas habis uet gaji me-repair kereta..dan2 la time nak hujung tahun - tahun baru ni memacam lak yang rosak nak kena tukar. Adoi. Ujian kan..sabau jelaa..ALHAMDULILLAH rezki masuk pula bulan ni. Tak boleh nak belanja sangat pun. Nak kena bayar balik hutang..huhu keliling pinggang ni..desss.

Apapun, syukur la..memang hak kita pun kan..heeeee =D. Korang dah cek akaun tak? ^_^ Untuk cek status permohonan boleh klik kat SINI ye.. =)

12 comments:

  1. waa.. syok la dpt brim.. kite xdpt pong tau.. sedeyyy :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. untungla xdapat..tu makne tlebih mampu da... ^_^

      Delete
  2. br1m duit rakyat jugak, betull...
    tak check lagi account.. hehe .. :D

    ReplyDelete
  3. yeaaay..leh minta belanja la kalau mcm ni..wakaka

    ReplyDelete
  4. Salam. Hee sangatlah beruntung mendapat duit BR1M itu.

    ReplyDelete
  5. so, drama queen kn, haha..

    congratz, yaya ^^

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Alhamdulillah..adela dri xde kan =)

      Delete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016