Tuesday, 2 September 2014

THE WEDDING! (29 - 30 AUGUST 2014)

Assalammualaikum w.b.t.

Hai kengkawan blogger ku sekalian..Apa khabarkah kalian..lama juga Yaya xupdate blog ni..memang sangat kurang masa..boleh jengah sekejap je..banyak lagi komen2 yang Yaya xreply n terjah kembali..sadisnya.. =/ InsyaAllah akan melawat sorang2 ye..^_^


Ni nak cerita, pada hari Jumaat yang lepas, berlangsunglah sudah Majlis Pernikahan abang Yaya dengan pilihan hatinya yang bertarikh 29 Ogos 2014, tarikh tu dipilih bersempena dengan hari lahir abang Yaya.. Genap sudah umur 29tahun..0oopss..terlepas pula bagitau umo..ngeee memang sesuai sangat dah berumah tangga ni.. (Adiknya ni pun dah boleh jugak ni.. ahahahah ;p )


Majlis pernikahan diadakan di rumah kakak ipar Yaya tu sendiri di Melaka. Dan Majlis persandingannya dilakukan pada esok harinya..kat bawah ni adalah picture sikit untuk tatapan korang..Ada yang Yaya amik sendiri dan ada jugak 'cilok' dari pic yang sedara mara ambil.. ^o^


Majlis Pernikahan yang diadakan di rumah pengantin perempuan sendiri..
 Berdebor la tu abangku..heee =p
 Alhamdulillah..selesai akad nikah, masa untuk err...pe nama ye... -_-
 Nyum3...Yaya cuma nampak makanan je..^o^
 Gua pulak yang senyum lebih..haha ;p 
(cehhh..ape daaa dorang ni =_=)
*0ooppss terjuluq kaki ceq yang 'lawa' sangat gaye tu..heee=D*
My siblings.. ^_^
(Saya nampak sangat berisi..grrrrr.. >,<)
*gemuk!* 
Malam majlis berinai..adat orang Melaka mmg kena pakai cenggini.. =)

Sebelum nak pergi majlis persandingannya pula, pengapit nak kena SELFIE duluu..ahahaha
Wif my sis pula..kakak gue..^,^

Her husband and daughter ...
Anak perempuanku...
Anak lelaki ku..-let's SELFIE together with ur m0m,my son..hohoh

Ahahaha ok..sangat tipu 2 caption kat pic atas ni..mereka bkan anak saya kerna saya belum MARRIED =p
Yang lelaki ni anak kepada kawan abang Yaya..terlebih mesra ni..suka didukung, bila letak bawah dia peluk leher xmau turun..haha ambooii..=D


Adik jadi pengapit abang..bole tak???
*amik barokah katenyer..mudah-mudahan lepas ni pulak..ngeeee =D*


Bergambar pulak dengan my brother
*ada sama rupa tak kami ^o^*

 Kakak iparku juga....=)


 Di sini saya ingin mengucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU buat satu-satunya abangku..
Khairul Nizam & pasangan Kak Lin
Moga kekal akhir hayat, dunia & akhirat..aminn ^_^


Alang2 jenjalan kat Melaka tu, singgah la sat beli pape yang patut untuk kengkawan office kat Klang tu..(ecehcecehhhh amik ati la kununnnn...-_-") 
Sempat lagi balun 1bekas cawan air COCONUT SHAKE ni..sedap giler pasai lama xminum air PENUH BERLEMAK cenggini..selalu minum air SKYJUICE je..^o^
NYUMMYY....! sangat LEMAK BERKRIM!

Inai pengapit lebih dari pengantin..agagaag ^o^ 
*jangan jelesss*

Next majlis untuk sebelah lelaki pula akan diadakan this Sunday..akan update lagi ye..stay tunedd.... ;p

p/s: jadi pengapit lagi..^o^

Sekian,Wassalam =)

16 comments:

  1. ohh patutlah yaya tak update...selamat pengantin baru buat abang dan kakak ipar yaya :)

    ReplyDelete
  2. selamat pengantin baru dan tahniah buat abg yaya..

    mane ade berisi lah.. okay lah tu.. :D

    ReplyDelete
  3. Tahniah dan selamat pengantin baru buat abang Yaya. Yeah, ada kakak ipar baru! Sukalah tu ya :) Insya Allah, nanti satu masa sampai pulak turn Yaya juga. Kalau akak dulu-dulu, bila pergi majlis kahwin je perasan memang lebih yang kita pulak atas pelamin diraikan tetamu. Auw, terlepas kisah memalukan pulak!

    ReplyDelete
  4. selamat pngatin baru buat abg sis , amboih sis inai tuh kalah pngatin ha . hehe :D

    ReplyDelete
  5. Tahniah dan selamat pengantin baru buat abg yaya

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016