Saturday, 21 June 2014

QUICK ENTRY : MY FEVRET!

Assalammualaikum w.b.t.


Tiap minggu ada je mak Yaya akan beli. Dan 'tukang' menghabiskannya ialah shayeee..hehe ;p Kadang beli koko krunch ni, kadang beli cereal fitness tu..Yaya lebih suka cereal fitness. ^_^


Koko kat lam pic sebelah ni Yaya 'pau' someone masa keje ari sabtu lepas..hehe. Pesan pd 'someone' tu minta beli koko krunch dengan perangai macam budak kecik minta makanan ringan..hoho memang mengaderrr sgt Yaya ni! lebih tau. ;p bukan selalu pon kan.. ^o^

Baru makan 1kotak da konyang..selebihnya simpannn..wat stok akan datang^,^ Anyway,thanks a lottt to 'someone' yang belikan untuk 'dak gedik' ni..agagaga >,< (nanti kena belanja dia makan la..hoho  ^o^)

Sekian,Wassalam =)

8 comments:

  1. honey star ada x? xsuka sgt koko crunch sbb bentuk dia cm2,sakit gusi...huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha?ada x? kat kedai la..yaya bkn jual..hehe

      Delete
  2. ini breakfast suki masa sek rendah dulu..hihi

    ReplyDelete
  3. koko crunch!! hehe makan gn susu pon sodappp:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaya suka mkn cmtu je..ngeeee..
      ngunyah2..^o^

      Delete
  4. ank sdara sy pun dok mamam koko krunch, hikk...

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016