Saturday, 31 May 2014

QUICK ENTRY : NESTUM!

Assalammualaikum w.b.t.

Dapat mase hari Khamis lepas..baru dapat update jap ni..hehe Nampak tak pic kat atas ni. ? Cuma isi form dalam talian untuk dapat sample NESTUM FREE ni..ngeh3...xingat pula bila apply..tau2 je dapat panggilan untuk confirmkan alamat sebab dia nak hantar sample free tu..

Pergh!
Betul xsangka 'sample' free yang dia kata tu 1pek kecil ni..ade 8paket dalam dia tau. Yaya ingatkan dia cuma bg sample 2-3 cmtu je..seroiusly suka sangat..thanks soo much NESTUM@NESTLE Malaysia! 
^o^
Sekian,Wassalam =)

8 comments:

  1. byk jugak ye cik yaya.. alhamdulillah. :)

    ReplyDelete
  2. ehh haritukan df dah nak masukkan dah info tapi takmolah maluu hahahaha

    ReplyDelete
  3. benda dpt free mmg best yaya.. teruja kan.. :)

    ReplyDelete
  4. wahhh! bestnye..dapat nestum..=)

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016