Sunday, 19 January 2014

COLOR ME, FRESHKON! -2

Assalammualaikum wbt

Ingat lagi tak entri Yaya bulan lepas about COLOR ME, FRESHKON! ni? Yaya ingat lama lagi nak tunggu..rupanya xlama lepas tu dalam kurang 2minggu lepas dari entri Yaya tu dapat surat pula kat rumah. Yez. Surat dari FRESHKON tu, kira macam surat untuk redeem kat kedai la contact lense free yang Yaya dapat tu. Xmau tunggu lama, seminggu lepas dapat surat tu terus g selected outlet nya kat Bukit Tinggi, Klang ni.

Tapi, lepas bagi surat redeem tu pon kena tunggu juga. Dia kata nak hantar kat HQ surat tu. Sebabkan barang free, Yaya ok je..xkesah sangat..hehe. Dia kata dalam 2minggu. Xsampai 2minggu pon, seminggu je lepas tu dia call, kata dah boleh ambil contact lense kat outlet. 
Warna pink (tapi xnampak pink sangat pun..hee) =D siap dengan 'power' nya sekali ^_^
Actually Yaya  nak pilih jenis design yang Yaya hantar kat FRESHKON tu tapi dah lupa design camana. Jadi pilih je la memana yang cam ok je..huhu
ok je kan..? errr.. ;p

p/s: mata sebelah nampak kecik sebab baru pas baik bengkak..huhu >,<
Sekian,Wassalam =>

18 comments:

  1. Ermm lama tak try freshkon.. kalau x dulu memang itu jela yang akak guna

    ReplyDelete
  2. cantik kaler contact lense tu..sesuai jer dgn Cik Yaya..^^

    ReplyDelete
  3. sudah baca yang episod cerita lepas you atdi. hihihi tahniah menang lens. :)

    salam kenal

    ReplyDelete
  4. Dulu masa kenduri kahwin, saya pakai juga contact lens, pakai sekali tu je, lps tu tak pakai dah..membazir betul saya ni..huhu

    ReplyDelete
  5. Salam, bila ada ocassion pakai jgk, tapi rasa kurang selesa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..
      mmg rase kurng slesa..tp lau slalu pakai ok je..biase.. huu ^,^

      Delete
  6. Assalamualaikum yaya...
    comel je yaya pakai..
    akak seriau nak pakai..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam wbt..mama mia =)

      hehe memula je..lame ok dahh ^,^

      Delete
  7. Salam kak yaya.. seyesly ok sgt n it's really suit with u.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam wbt..aisyah =)
      yeke...me cih ^_^

      Delete
  8. Replies
    1. waalaikumsalam bunda =)
      bleh la kan..hehe

      Delete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016