Monday, 18 November 2013

MY BEST FREIND WEDDING

Assalammualaikum w.b.t.

Ni entri ke-2 Yaya update tentang wedding best fren Yaya lepas entri yang INI.. member yang tu theme color wedding dia biru dan merah. Best fren ke-2 Yaya kali ni theme color wedding dia pula warna merah dan silver.

Member since Sekolah Menengah lagi, dah hampir 9tahun berkawan..sekarang dah smpai jodoh membina 'Masjid' bersama dengan pilihan hatinya..Alhamdulillah. Selamat diijabkabul hari Sabtu yang lalu, 16 November bersamaan dengan 12 Muharram..dan majlis makan dan persandingannya telah berlangsung di Seksyen 7, Shah Alam  yang diadakan pada waktu malam. Wuhuuuuuu...layan picture yang Yaya snap-snap ni ye... ^o^ ada juga copy dari member yang datang sekali tu.. =D
Lepas diijabkabul...rasanya.Yaya xde masa dia nikah..heeee ;p
p/s: kamu sangat SWEET shayunk...^,^

-THE 'GORGES' BRIDE -
We're SINGLE but NOT available ok ;p

US! ^_^
-Good fwenzz since we're in Form 4..budak NAKAL ni tau! ^o^
P/s: sudah menjadi WIFE orang dah kamoo..weeee =D

Bergambo dengan pasangan mempelai la plaks....^_^

Pelamin yang bertemakan Fantasi ni memang menarik mata yang memandang..sweet sangat tau!

Siap ada 2 orang 'BIDADARI KECIL' yang mengiringi..hehe

 Majlis dimeriahkan dengan kehadiran AR TOMPEL sebagai pengacara majlis.. =>

Sesi menepung tawar pada mempelai...

Nak jugak snap pic berlatar belakangkan pelamin tu..ngeh3! ;p
*santeq sangat..*

View from inside....
p/s: kek tu nampak nyummy la..;p 


Disini, saya ingin mengucapkan 'SELAMAT PENGANTIN BARU' pada one of my besh fwen - Norazwa dan pasangannya. Semoga bukan sahaja bahagia dan kekal hingga anak cucu tapi hingga akhir hayat. Semoga kamu menjadi istri solehah yang dapat menjadi penyejuk mata bagi suami, ye shayunk..Selamat menempuh di alam baharu bersama dengan orang tersayang.. =)
ME- Dah tema wedding merah jadi kiter pon nak jugak pakai warne merah..ouwww! ^o^

Ok. Setakat itu sahaja pic yang sempat di-snap..hehe. Anyway to my darl- Azwa, nice wedding you have there..thanks invite us..^_^ to my second darl- Dessy, kita bile plaks...??hahahaah ^0^ lol

Sekian,Wassalam =)

22 comments:

  1. cantik pengantin n kawan pengantin..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawan pengantin yg mana 1 cantik tu..hehe ;p

      Delete
  2. tahniah dan selamat pengantin baru.. semoga diberkati oleh Allah selalu dan kekal bahagia hingga ke syurga.. :D

    ReplyDelete
  3. menarik sungguh pelamin mereka tu.
    mmg fantasi.

    ReplyDelete
  4. tahniah..semoga berkekalan ke akhir hayat. Cantik pelamin tu :)

    ReplyDelete
  5. selamat pengantin baru...yaya bila lagi :p

    ReplyDelete
  6. Taniah bt kawan sis . Btw plamin yg bertemakan fantasi tuh menarik minat pyka la . Serius cntik sgt .

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum..cik aya :)

    tahniah..dan slmt pengantin baru kpd kawan cik yaya tu..
    meriah majlis perkahwinan dia tu..

    cik yaya pun cantik pd majlis tu..merah nyer tudung..ahaks

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam w.b.t. ayie =)

      mmg meriah.. ^_^
      eh..hehe me ksh ats pujian..mrh la..nk kene ikt tema..hehe ;p

      Delete
  8. Meriah dan cantik kedua2 pengantin tu.. :D
    Memang best kalau hadir kenduri kawen kawan2 nie.. pastu sendiri berangan naik duduk atas kerusi sanding hahahaa.. moga ceria selalu.. :D

    ReplyDelete
  9. pelamin tu sebenarnya carriage kan? hehe.. ala2 cinderella.. hehe

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016