Wednesday, 9 October 2013

WORDLESS WEDNESDAY : 'TREND' BERGAMBAR ZAMAN SEKARANG

Assalammualaikum w.b.t.
errrr.. =_=''

p/s: faham x maksud sebenar yang nak disampaikan....heeeee

Sekian,Wassalam

30 comments:

  1. dah diambang maut pun masih nak update lagi... hehehe

    ReplyDelete
  2. sempat lagi tu nak bergambar dalam keadaan sebegini...idaklahhh... he he he..

    ReplyDelete
  3. Smua bnda nk post ea? Xphm sgt la..haha

    ReplyDelete
  4. jgn lupa post gambar masa kt dalam perut pulak ye. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..kene buh flash sekali..bru nmpk..hoho ;p

      Delete
  5. Faham sesangat... itu orang sekarang hehe..

    ReplyDelete
  6. xfaham sgt..tp rasanya in any situation kita mesti nak bergambar n post dlm internet. ke????? hehehe...

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum...cik yaya :)

    maksudnya kerana terlalu leka bergambar dgn kamera hp sampai x peduli atau x sedar diri berada dlm mulut jaws ke cik yaya? hihihihi... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam w.b.t. ayie =)

      bkn cmtu la..hehe

      Delete
  8. 2 maknanya dia nk bg bukti dia mati sbb ape he3..plik jgak dgn orang skrang..suka sgt ambil gmbar dlu..cam xcident..pasti hp berkamera dikeluarkn dlu..bkan nk pergi tlong

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yg penting kan..bukti berada d lokasi kejadian..huhu

      Delete
  9. uik..posing macam ni pun boleh eh? hehe

    ReplyDelete
  10. salam cik yaya..
    hahaha, ni cari padah namanya..
    dah nak kena telan pon sempat lagi snap gambo..

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016