Monday, 30 September 2013

SELAMAT HARI LAHIR, AYAH!

Assalammualaikum w.b.t.

Alhamdulillah, hari ini genap ayahku berumur 51tahun.. ^_^ Di kesempatan ini Yaya ingin mengucapkan SELAMAT HARI LAHIR buat AYAH yang amat disayangi walaupun beliau tidak melihat@membaca entri didalam blog ku ni..huhu tetap juga mahu wish bufday..

Ayah teringin nak makan kek ni..jadi tolong carikan untuk ayah..huu ni Cake 'Royal Fruit' yang dibeli dari 'The Bakers Cottage'. Sedap! ^_^ boleh beli lagi kek kat situ..ngeee =D

Lepas tu belanja pula mam piza dari Dominos ni..makan panas2 memang sedap..sangat yummy!
^,^ tp xcukup..sebab ni actually guna free kupon..hoho so, dia bagi regular je la..^o^
Xpe..nanti anakmu ni beli lagi ye ayah...hee sedap yeeee =D

Semoga ayah panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezki juga dkurniakan kesihatan yang baik..InsyaAllah..amin ^_^ Saya sayang ayah saya! =>

Sekian, Wassalam =)

30 comments:

  1. Alhamdulillah..bertambah lagi usia ayah yaya.
    semoga sentiasa diberkati dan dirahmati Allah selalu :)

    nmpk sedap je kek tu..dominos tu..alahai!!!nak ckit..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..

      hehe mai la uma..tgl sikittt jeee lg ;p

      Delete
  2. selamat hari lahir buat ayah yaya, semoga panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan dan kebahagiaan serta kejayaan di dunia juga akhirat...

    ReplyDelete
  3. semoga ayah cik yaya sentiasa d berikan nikmat kesihatan,d murahkn rezeki,pnjg umur..aminn~~

    ReplyDelete
  4. sedapnye kek :) moga panjang umur kepada beliau~

    ReplyDelete
  5. semoga ayah yaya panjang umur dan diberi kebahagiaan dunia dan akhirat

    ReplyDelete
  6. mn gmbar ayahnya?? he3 =) selamat hari lahir la buat ayah Yaya..smoga panjang umur, dimurahkn rezeki, serta bahagia di dunia dan akhirat..Amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayh malu nk mik gmbo..hehe ;p
      amin..tq ^_^

      Delete
  7. ermmm dap nyerrr...semoga ayah yaya sehat dan panjang umur..aamiin

    ReplyDelete
  8. Selamat Ulang Tahun buat Ayah Cik Yaya..moga panjang umur & sentiasa dimurahkan rezeki..^^

    ReplyDelete
  9. Selamat hari lahir diucapkan kpd Ayah Cik yaya.. hurm.. sedap betul kek tu. :D

    ReplyDelete
  10. happy belated bday buat ayah cik yaya.. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. ;)

    ReplyDelete
  11. waaah, ada kek. siap domino lagi. happy bday utk ayah yaya :)

    ReplyDelete
  12. wahhh.. sedapnya nampak kek tu.. happy birthday pak cik.. :)

    ReplyDelete
  13. agak muda jugak kan ayah cik yaya..

    cik yaya anak yg keberapa dlm keluarga..?

    selamat harilahir diucapkn kpd ayah cik yaya yg ke-51 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye..ank bongsu..no.3 ^_^
      tq ye ayie ^_^

      Delete
  14. sa.\lam cik yaya..
    wah, sedapnyaaa...
    happy belated bufday buat ayah cik yaya ye..
    moga panjang umo dan murah rzki slalu..
    amin...

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016