Wednesday, 19 June 2013

WORDLESS WEDNESDAY : KIDS BREAKFAST @ LUNCH !

Assalammualaikum w.b.t.









Yummyy! ^,^
Sekian,Wassalam ^_^

28 comments:

  1. bekas dia comel2. rasa nak satu je. hihi

    ReplyDelete
  2. brapa lama masa nak ambil siapkan satu2 lunch box ni..heheh

    ReplyDelete
  3. bukan budak2 je yg suka, org besar pun excited kalau dpt makanan mcm ni. hahahaha!

    ReplyDelete
  4. wah ! sedap ! cantik...rasa sayang nak makn :D

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.

    Jom yaya, try buat..tpi bukan utk budak2, kita bwk pi opis,hik3 >_< Comey la.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam w.b.t.
      yea2..jumm..kita makan lg sodap..ngeh3

      Delete
  6. comelnya.. tambah selera nak makan ni. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg utk bg selera kanak2 makan..hehe

      Delete
  7. warna sangat memantul yang no satu tue..hihi

    ReplyDelete
  8. wah comel dan berwarna-warni..budak-budak pasti berselera :)

    ReplyDelete
  9. salam cik yaya..
    sedapnya semua ni.. tapi rasa syg pula nak makan.. :)

    ReplyDelete
  10. Kalau nak buat macam ni, mau berjam2. Makan sekejap je, 5 minit dah habis. Hihi. Tapi kreatif sungguh la yang buat ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kreatif kan..tu la..nk bg budak2 makan la katekan..huuu

      Delete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016