Monday, 6 May 2013

MESEJ DARI BOSS

Assalammualaikum w.b.t.
Tetibe excited sikit nak update..memula nak update semalam lagi tapi line internet plak problem..postpone ri ni la..huuu excited apa? eh, camana korang yang pergi mengundi semalam? ok?hehe apa yang ok..entahla. Sebenarnya Yaya xdaftar lagi..jadi xdapatla pergi mengundi..;p eeee bukan xnak la..lupa nak daftar..hoho (alasan semata ^o^)
En.GOOGLE pon nak buang undi..^,^

Korang undi sapa..?? Opss! Undi itu rahsia kan. Lagipun dah xpenting dah..keputusan pun dah keluar kan..ngeee =D xpayah tanya Yaya..korang smua pasti ada alasan tersendiri untuk mengundi pada orang yang korang undi tu kan..harapnya yang sudah terpilih tu semua boleh diharapkan. Xkira la siapa, parti mana pun, yang penting, jaga kebajikan rakyat, Islam tetap diutamakan jangan sesekali dibelakangkan..

Ehhh..Yaya bukan nak wat entri pasal undi ni semua..ishh..excited sebenarnya semalam petang dapat MESEJ DARI BOS...mesej apa?

"Tomorrow is Public Holiday. Please take note."

Serius tetibe rase excited..haha..;p terlebih plak Yaya ni kan.bukan pergi undi pon tapi kalau pasal cuti..amboiiii...no.1!! =D bertambah suka sebab teringat hari cuti tu hari ISNIN! u know..it's Monday!..wahh syiok nyer..masuk hari ni, hari ke-4 Yaya cuti..Jumaat lepas cuti sebab Yaya bwa my mom pergi hospital.. 

So, cuti hari ni..nak buat apa? huuuu xpayah keluarla..duk rehat kat rumah lagi baik kan..duit pun jimat..kat rumah banyak perkara boleh buat..selagi ada laptop, buku dan majalah! hehe Pada yang dok Selangor dan sewaktu dengannya yang telah mendapat cuti tu, hepi holiday yerr..heee manfaatkan masa yang ada walaupun cuti sehari jeee..ok! ^,^

p/s: boleh memperbanyak amal ibadah dengan masa yang ada. Alhamdulillah. Rumahku Syurgaku..=)

Sekian,Wassalam ^_^

27 comments:

  1. huhu bestnyer dpt cuti!!;P

    ReplyDelete
  2. assalam kak,,
    hehe dak pa2 kak,, mantap kok ni :)

    ReplyDelete
  3. Salam..ttg tdung tu bole disc sis. Biasenya hrga utk follower, HV bg 10% disc je jd rm27. Tp utk cik yaya HV bg special price rm25 je.free postage lg..=)

    ReplyDelete
  4. Tahniah! Cik yaya jg adalah follower HV yg ke~ 100.
    So, HV mmg nk bg special price tu kt cik yaya (^_^)

    ReplyDelete
  5. best la cm tu..acik keja..huhu..

    ReplyDelete
  6. Salam..

    Memula lana ingat yaya excited sbb dpt pi mengundi..rupanya sbb cuti..ahahaha.

    ReplyDelete
  7. best gile cuti!! huhu...selamat bercuti :)

    ReplyDelete
  8. hari ni jalan memang lengang gila cik yaya.. semua tak balik lagi kot.. habiskan baki2 cuti di kampung.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke..yaya xde kua umah..xtau jln mcmana..hehe

      Delete
  9. salam..
    kami pon cuti jugak semalam.. :)

    ReplyDelete
  10. <--- tak mengundi juga sbb tak daftar. wuuwuu terasa sedih tu ada la juga sbb tak melaksanakan tanggungjawab. tunggu 5 tahun lg kot. hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi..nak jgk ikut xdftr..huu
      xpe tgu 5thn lg bru undi yek

      Delete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016