Sunday, 19 May 2013

1ST GA BY HIJAB VALLEY

Assalammualaikum w.b.t.

Update lelaju ri ni..lama tertangguh..ngee..bukan entri apa..tapi saje join GA dari blog HIJAB VALLEY ni..nak tahu lebih lanjut boleh klik banner di bawah. Harap Maklum! ^_^

Pada gadis berhijab dibawah ^_^:
1st: Taiko Comel ^o^
2nd: Kak Chik! ngeeee ;p

Lau rajin g la CUCI MATA jap kat blog Hijab Valley ni..belum banyak pilihan tudung lagi tapi ok la..mana xok, Yaya sampai dah order 3helai tudung.. hohoohoh ^o^ murah..tengah ada discount smpi hujung bulan 5 ni..lebih2 lagi Yaya follower 'TERPILIH' hehe lagi mura dapat ngeee thanks sgt Cik tuan blog Hijab Valley ^_^ pada sesiapa nak cari tudung murah,malas nak beli kat luar macam Yaya ni, g la try tengok2 kat sana ok..

Sekian,Wassalam =)

26 comments:

  1. macih taq acik..
    gud luck..
    insya'allah klu ade kelapangan acik join..

    ReplyDelete
  2. salam semua team kami ada buat satu contest untuk pelanggan2 yang kami hargai. blh tengok dekat BLOG kami ya Terima Kasih :)

    ReplyDelete
  3. TQ yaya sudi beli dari HV dan join GA ni =)
    Nanti tudung da smpai, bagitau ye..

    ReplyDelete
  4. gud luck yaya.. akak x rajin sgt nk join ga ni..
    tgk mood jgk.. hihihi

    ReplyDelete
  5. Salam.

    Nape order 3 je yaya..tambah la kosong kat blkg..order 30 :D hik3

    Selamat berGA dan menambah kenalan ya yaya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..
      amboi..lau 1 tu rege rm2 xpela jgk nak beli 30..hehe ;p

      Delete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016