Wednesday, 20 March 2013

WEEEHU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT

Assalammualaikum w.b.t.

Hari ni rase nak join 1ST GA by Incik Ayie..hehe sempena 2 tahun beliau terjebak dalam dunia blogging ni..cam nak sama dengan Yaya je..;p

Join cepat..klik je BANNER atas ni ^,^
Syarat-Syarat Penyertaan : 
1 - WAJIB follow blog PGGP & DAKU AMAT
 dan LIKE fanpage Facebook.  
2 - Buat entry bertajuk - WEEEHU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT .
3 - Copy BANNER GA dan GAMBAR HADIAH dan paste ke dalam entry korang.
4 - Masukkan ke-8 syarat penyertaan di dalam entry korang. 
MAKLUMAN PENTING TAK PERLU DISERTAKAN DI DALAM ENTRY.
5 - Saiz banner dan gambar hadiah MESTILAH saiz yang telah DITETAPKAN.

6. Syarat seterusnya adalah TAG 5 orang blogger..dan untuk Yaya, mereka adalah:

7 - Tinggalkan URL entry yang dah siap dalam ruang komen GA penganjur.
8 - Terbuka kepada semua blogger warga Malaysia.

Hehe..carik la kome nama2 orang yang kene tag ni ye.. ;p saja tag untuk kome tau..ade masa leh join jgk..xde rugi apa..support sesama blogger..kan kan kan ^,^ 


Kat bawah ni pulak antara hadiah2 menarik nyer...ouww...shanteq2..^_^
Haaa..mmg cnteq plak tgok sarong kusyen2 dier..
Untuk ketahui syarat2 dan makluman yang lebih detail tentang GA ni kenala p check-it out kat blog Encik Ayie ni..ok! ^_^

Sekian,Wassalam.. =)

44 comments:

  1. insyaallah ada ms akak join ye, tks dear :)

    ReplyDelete
  2. selamat berGA yaya. good luck! ;)

    ReplyDelete
  3. salam..
    anna join.. tapi anna ada copy sikit di blog cik yaya..
    anna x tahu sangat cara2 nak join.. hihihi
    jangan marah ek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm cik anna..
      hehe ok..yaya pun kurang tau sgt sbrnye...
      tgok owg len wat jgk..^,^

      Delete
  4. hy,,,ada bingkisan buat sob at

    ReplyDelete
  5. tak join tapi nak komen je bleh? hehe

    ReplyDelete
  6. sy tk pandai la nk join bende2 gini. good luck yaya!!

    ReplyDelete
  7. semoga ada rezeki yaya untuk mng k.

    ReplyDelete
  8. salam cik yaya :)

    maaf ayie lambat respon...sebenarnya line internet ayie tgh slow sgt2...maaf sekali lagi ya cik yaya :)

    entry cik yaya semua dah okey...cuma....jeng3...hehe

    saiz banner x sama dgn saiz gambar hadiah...dan letak ke-8 syarat dlm entry spt yg disyaratkan...tu jer yg lain semua dah lengkap. :)

    terima kasih ayie ucapkn pd cik yaya join GA ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm

      ow..nak kene letak jgk syarat dia sume tu ea...
      tu la..saiz banner tu yaya xtau nak wt cmne la encik ayie.. =(
      ummm

      Delete
  9. salam cik yaya :)

    entry cik yaya semua dah lengkap cuma saiz banner dan hadiah x ikut syarat...

    x per..sbb ayie x mau menyusahkan cik yaya...di sini ayie sertakan kod banner SAIZ SMALL utk banner dah hadiah..spy cik yaya boleh pasang dlm entry... :)

    MAAF CIK YAYA..TAK BOLEH LETAK KOD KAT RUANG KOMEN NI..CIK YAYA BOLEH AMBIL KOD TU KAT FANPAGE DAKU AMAT...AMBIK TAU KAT SANA..:)

    ReplyDelete
  10. salam cik yaya...try tau..ayie tgok belum berubah lagi nih...hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..
      tu yg nk mntk ayie aja nk msuk banner tu cmne..yaya wat xjadi pun..xtau cmana..heeee

      Delete
  11. Salam singgah..dari GA yang sama..best of luck :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat.html

    ReplyDelete
  12. Hai yaya.. aida datang dari GA yang sama. Hope kita sama2 bertuah :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat_188.html

    ReplyDelete
  13. singgah sni

    http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/2013/04/menang-sekali-lagi.html

    ReplyDelete
  14. Salam Sayyidul Ayyam..=)
    jenjalan sini..jg dr segmen yg sama..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat.html

    maaf sebab amek masa nk jejak sini..
    x salah kan nk singgah up trafik sini..huehuehau..=D

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016